Benanneoldum ayni gun dogumluymus.bebislerimiz💕
Uyku cok zor valla Allah yardımcımız olsun hepimizin. Nacizhane fikrim, biz oyle uyguluyoruz. Sabah ben uyandiriyorum. Ilk başladığımızda huzursuzdu evet ama sabrettim. Sonra gun icindeki uyku araliklarini belirledim. 2 saatte bir 30 ila 45 dk arasinda uyuyor ona bi çözümüm benmde yok henuz malesef. Bitek tam oglen uykusu 1 bucuk 2 saat onun dışında 3 kez sekerleme yapıyor. Aksam 6 6bucuktq uyuyor. 7 de uyandiriyorum. 8 bucuk gbi tekrar uykusu geliyor.. ve burasi cok önemli, rutinlerimiz var bunu mutlaka tavsiye ederim. Tam saatinde babamiza iyi geceler diyoruz, ışıkları kapatiyoruz odamiza geciyoruz ve kesinlikle ışığı kapali oluyor. Bez degisimi, ufak bir masaj, pijama giyimi, son beslenme yapiyoruz. Bunlari yaparken asla konusmuyorum. Sessizce Iyi geceler diyip yatagina koyuyorum. Ataktan once ustunu ortunce uyuyordu simdi sallanmak istiyor malesef, ufak ufak salla dur yapıyorum 8.45 en gec 9 da uyumus oluyor. Ama gece uyanmalara bende care arıyorum suan. Ilk yattıgyla 12ye kadar uyuyor sonrasi saat başı malesf emmek istiyor bazen emiyor uyuyor bazen uyumak istemiyor yine konusmadan uykuya geçirmeye calisiyorum. Uzun oldu insallah faydasi olur