busra37 Kızım 9ay 2günlük. Bugün sağlık ocağından arayıp kızamık aşısını öne çekmemiz gerek dalgın var dediler. 1yaşındaki kızamık 9.aydan sonra yapılabildiğini ve salgın için çarşamba günü gelin yapalım dediler. Sizide böyle aradılar mı?
Canparem_ busra37 cnm benim kızım da 11 aylık ebe benimle de konuştu aslında 1 yaşında yine var ama doktorumuz aradım o da önerdi bakanlıktan yazı gelmiş ben de perşembe günü yaptırcam inşaallah
busra37 Canparem_ çok sağol ☺️ bende endişelendim bi an. Yarın foktora gidicez onada tekrardan sorucam bakalım
Dln busra37 hayir olmadi.10.ayin sonuna denk geldi bizim.1 yas asisinda yine varmis.salgin oldugundan saglik bankanligi onlem almaya calisiyormus
Prensler26 Bizim de söylendi bende enidse etmiştim ama salgın varmış ve yarın olucaz allah nasip ederse 😊
busra37 Prensler26 hayırlısıyla atlatalım aşılar ateş yüzünden beni hep endişelendiriyo tek 4aylıkta ateşi çıkmasına rağmen
Furkan42 busra37 geçen gün bi haber okudum asi yaptırmayan aile sayısı arttığı için aşıların başarı oranı düşmüş. Bu da salgını tetikliyor o yüzden tekrar asi yapılacak yazıyordu. Haber linkini bulabilseydim paylaşacaktım bulamadım.