tasdemirrr kızlar bebegim su an cok aglıyor mememden hic süt gelmiyor ne yapıcam ben yenidoğan bebegim
3kedili2bebekli tasdemirrr sağım yapın o güçlü çektiği için hemen indiriyor sütü aynı anda da su için sağım yaparken 2-3 bardak
nazlineva105_ tasdemirrr benimde üç gün gelmedi canım bugün dördüncü günüm yeni geldi 4 lt yakın şu içtim bide süt yapan bı cay aldım migrostan lactamil ikisinin etkisi çok oldu
Dilararden Merhaba, öncelikle stres yapmayın bazen süt hemen gelmeyebiliyor moral çok önemli. Sürekli emzirmeye devam edin, emzirirken de bir taraftan diğer göğüsünüzü sağın. Komposto, tahin helvası, promalt tüketin. Bol bol su için 💓
tasdemirrr Dilararden stres yapmamak elde değil memedeyken ağlıyor emiyor ama süt gelmiyor belli :( teşekkür ederim ♥️
tasdemirrr Ogibuse 12 günlük hastaneden geldik şimdi meğerse gazı varmış çok fena lağman yaptılar 1 kilo cıkardı resmen 😂
Ogibuse tasdemirrr ayy benim 8 aylık oğlum gazlı hala çok iyi bilirim 🤣 evde hazırda hep lavman bekler 🤣 sütünüzü hızlandırmak istiyorsanızda hala yeme içme çok dikkat et protein ağırlıklı beslen tahin helva badem incir kurusu dut kurusu hurma bolca su rezene çayı gün içinde 2 3 defa gir duşa göğüs bölgene dayanabileceğin en sıcak ayara getir göğüslerine tut o sırada ov masaj yap çıkınca hemen bebek açsa onu emzir değilse güzelce sağ sağarkende masaj yapabilirsin ben 3 günde gittirttim böyle hatta şişliğine bile yatişemiyodum göğüslerimin bu sırada eğer diyorsanki sütüm az yetmiyor sütün tam anlamıyla gelene kadar şiringa yada çay kaşığıyla mama takviyesi yap azcık bebeğin şekeri düşmesin 🥰😘