tomrisnrs Merhaba. 1.5 aylık bebeğim doğru düzgün uyumuyor. 15-16 saatnuyuması gereken bebek toplamda 5 saat bile uyumuyor. Bundurumu yaşayıp öneri verebilecek var mıdır?
kubra63 tomrisnrs benim de bebeğim 1 aylık ve benimki de uyumuyor.Bende burda bekliyim de tecrübeli annelerden yorumları alalım☺️
betulggd tomrisnrs 10 haftalık bebeğim sizin beneğiniz gibiydi hala da uyumuyor 2 saattir uyutmaya çalışıyorum arabayla bile gezdirdik uyumuyor maalesef bunların yapısı böyle 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Aslansmommmm tomrisnrs tam 2 aylığız ve 10. Gününden beri uyumuyor duş aldırdım güzelce yağladım sporunu yaptırdığım halde şuanda da uyanık ve inancım kalmadı düzene gireceğine
floorjustice Benimkide 2 ay 18 günlük gündüz toplasan 1 saat anca uyuyordur gecede 12ye kadar bekler uyumaz nasıl uyutacagimi şaşırıyorum koysam direk uyanıyo ama bu günler de geçecek sabır diyorum
tomrisnrs asimesila Denedim onu da. Emzirirken uyuyor ama yerine yatırınca 2 dk içinde gözlerini açıyor. Gece memede de uyumuyor. Çabuk doysun diye sağım yapıyorum bu da kar etmedi. Gece resmen çıldırıyor
rivrivyapma tomrisnrs en fazla uyanık kalması gereken süre 2.5-3 saat o sürede uyutmazsanız uykuya geçişi zor olur düzen oluşturmaya çalışın
tomrisnrs rivrivyapma Sorun uyumaması zaten. Keşke öyle uyusa giç bir işimi yapamıyorum kişisel bakımım dahil
asimesila tomrisnrs kucağınızda memeden ayırınca biraz daha sallayın mesela sonra hafif yatırıp bekleyin uyanır gibi olunca piş piş yapın ben oğlumda öyle yaptım evi gezerdim uyusun diye kucağımda salla salla çok şükür sonra gelen kızım meme battaniye alır gider yatar
Kader3851 tomrisnrs benim bebeğim de 1 aylık gece hiç uyumadı ruh gibiyim şuan 2.5 yaşındaki kızımda uyanır birazdan sürekli oyun ister Allah sabır versin bana inşallah bugün çabuk biter