bahar_55 Kızlar ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum neden olur sizce dün bebelac 2 nunaraya başladık mamayla bi alakası var mıdır kızım 2 gün sonra 6 aylık olucak
Busraanne bahar_55 benim bebeğimde 5 ay 22 günlük. Bir kaç gündür koyu yeşil kaka yapıyor ama sürekli değil arada yani. İnternetten baktım kan damlasından dolayı olabiliyormuş. Bide ek gıda alıyorsa ondanda olabilirmiş. Fakat ben pekte tatmin olmadım nedense
Neliz bahar_55 benim kızımdada olmuştu doktor besin alerjisi olduğunu bir süre süt ve süt ürünleri tüketmememi söylemişti. Dilerseniz doktorunuza bir danışın
bahar_55 Deletedmom413 ama üşütmeye dair hiçbir belirtisi yok yani ne öksürük ne hapşırma ne başka bişey ve çok tıhaf bi şekilde yeşil o yüzden anlam veremedim
Aysalya bahar_55 mamadan kaynaklı da olabilir ben kızıma Demir damlası verdim ondan sonra yeşil renkte yaptı Demir damlası da kakanın rengini değiştirebiliyor
Badevehande Yediği yarıyor canım doğru Bilgi bu. Bende bebek ve gelişim sayfasından okudum bende bebeğim 34 günlük daha küçük araştırmıştım üşütme sanıyordum bende
Nurdan1993 Benim oğlum da kakası yeşil uzun zamandır mama+meme gidiyoruz ama doktor mamayla alakası yok dedi kakasını geç ve az yapıyorsa ondan olur dedi Biizmki günde 1 kere zor yapıyor çünkü o yüzdenmii yeşil olması
bahar_55 Nurdan1993 bu ara az ama çok sık yapıyor yani günde 4 5 bez yapıyor ama az az ve ilk defa yeşil yaptı
Sezen1 bahar_55 Canım eğer Sidefer kullanıyorsan Demir içerdiği için yapabiliyor sana Dr Ali Fuat Serpen var çocuk doktoru kaka renkleri ile insta sayfasında bilgi vermiş bakabilirsin istersen😊