Adazehra Merhabalar. Şarjlı el nebülizatörü kullanan sevgili annelerim. Hangi marka kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz? Almak istiyorum bende karar veremedim hangi marka olduğuna yardımcı olursanız sevinirim☺️
Zinnetnur Adazehra nexus kullanıyorum onu da yeni kullanmaya başladım 15 gündür gayet iyi yani şuana kdar bir sıkıntı yaşamadım ben
HuysuzKelebek Adazehra nexus kullanıyorum bende çok memnunum bebeğim diğerinin sesinden görüntüsünden çok korkuyordu bunu tutup ağzına götürüyor uyurken yapabiliyorum tavsiye ederim kısacası
Bus1903 Adazehra ben trendyoldan acur diye bir marka almısım hiç arastırmadan ne olsugunu bile dogru düzgün bilmeden apar topar almıştım açıkcası çokta memnun kaldım çok uzun süredirde kullanıyorum. Hatta şuan bebişim uyuyo nebülizatörde açık 😂
rumy007 Adazehra nimo aldim aşırı memnunum bebegim 2 aylik sesi yok ve hiç rahatsız olmadi sürekli kullanıyorum
Mommy2022 Adazehra Adazehra nimo kullanıyoruz ben sessiz olmasını sevdim bebeğim uyurken bile rahatlıkla kullanıyorum.
Elifffko Nexus aldım nerden aldım dıyorum daha ıkı ay oldu kafasından duman cıkammaya başladı. Garantiyi aradım zaten altı ayda bir kafa degısmeniz lazım dedıler gittim hastane tipi omron marka aldım cok memnun kaldım keske bastan bunu alsaymısım dıyorum
teachermom07 Adazehra nimo marka kullanıyoruz 1 seneyi geçti gayet memnunuz. Şarjı uzun gidiyor Bitince 10 dakika da geri şarj oluyor Buhar çıkışı da çok güçlü Sessiz çalışıyor Daha ne olsun :)
aykoz_ Adazehra cok sık kullanıyosanız nexus elınızde patlar filtresi hemen tıkanıyor ve malesef benzer fiyatlı olanların performansı hep aynı şarjıda cabuk bitiyor ama ben alerjık oldugundan sık kullanıyorum o yüzden olabilir. 1 senedir omron un nebusunu aldım biraz fiyatlı ama taş gibi . Piyasada en iyisi de o dedi medikalci. Ayrıca nexus ilaçlı verince tıkanıyor serum fizyolojiğe daha uygun. Omron ilaç icin de uygun