Burcubuse26 Beren2323 benimde kulağımın içinefr hemde ikisinde yok geçmiyor kurtulamayacak mıyız bundan acaba elidel krem başka bşşey daha var adını hatırlamıyorum onları kullanıyorum ama bırakınca gene aynı :(
BerilEce Beren2323 12 yıldır var. Saç ve yüzde olan strese bağlı eskiden yani ilk 4-5 yıl çok streste olurdu onradan ufak bı stres kaygidabda olmaya başladı. 7 ayrı cildiye doktorundan sonra pes ettim. Bir dönem selyum marka şampuan kullandım fena değil gibiydi.(devletin hiç yaramadi) .
BEYZANUR2020 Beren2323 bu egzama neden olur nasıl geçer acaba kızım kasinmaktan bir hal oldu resmen bir çuval kepeği saçın içine dönmüşsün gibi nasıl temizlenecek bilmiyorum kasidikca derisi kalkıyor resmen
Beren2323 Çok kötü birşey yıllardır kafam da var doğum dan sonra oldu bu yıl vücudumda yayılmaya başladı geçmiyor diyorlar ama bi Ümit
BEYZANUR2020 BEYZANUR2020 bir günde oldu üstelik deneme sınavı olduğu gün çok stresliydi kesin stresten oldu çaresini bulursanız yazın lütfen bende ara tatilde doktora götüreceğim
Sldmrt Beren2323 ben head anda shoukders şampuanın içine on damla momecon losyon damlattım duş alınca çok rahatlıyor ama geçirmiyr. Bide bu urban caffein ve biotin spreyi var banyodan sonra sıkıyorum dökülme azalıyor ve kullandığından beri de kafam kaşınmıyor. Bende de bu yıl başladı:/
Maviprtkl Bende de seboreik dermatit var maalesef, ne kullandiysam geçmedi en son sebamedin kemege karşı şampuanıni aldım 2 senedir onun dışında şampuan kullanamıyorum çok rahatlatıyor beni kasintimi çok azalttı başka hiç bi sampuana para vermiyorum.
HKbraa Ben de aynı dertten muzdaribim. Geçmiyor maalesef ne yaparsak yapalım geçiren bir şey yok. Verilen ilaçlar kullanırken rahatlatıyor bırakınca aynı devam.
sena8723 Bende yıllardır var ben ketoral şampuan kullanıyorum ama bir kere kullanmayayim berbat halde oluyo ve gecmiyo hamileyken hiç yoktu doğumdan sonra yine devam ve daha da ilerledi
Zeynepuzun94 Zeytin yagi sürün saç derinize veya bebek yagi bi kac saat tutabilirsiniz hata bi gece bile birakabilirsiniz ben öyle yapiyorum, ve çok su tüketin