nrcn35 Düşmüyor demişsiniz. Neden inat ettiğinizi anlamadım ambulans numarası 112 ve ücretsiz ,kendinizi yoruyor çocuğunuzu tehlikeye atıyorsunuz çok tehlikeli bir ihmal bu Allah kolaylık versin
hayalimdigeldi nrcn35 duş aldırdım canım düştü suan sağolun colphol verdim iyi çok şükür 🤲 duanızı eksik etmeyin rabim çocuklarımızı korusun
minikayaklarr hayalimdigeldi canım temassız Ateş ölçere gerek yok anam babam koltuk altından ölçen ateş ölçer al o hepsinden iyi ve doğru sonuç verir 50 TL gibi bir fiyatı var
hayalimdigeldi Dilararden çok sağolun Allah razı olsun sizden vala çok yardımcı oldunuz çok iyi geldi
Zisanince hayalimdigeldi canım sen onu müsait bir anında bir hastaneye götür bı baksınlar çocukta ne var bu arada birşey olursa ılık duş aldır muhakkak limonlu veya sirkeli suyla sil vücudunu
Nurumm12 nrcn35 havale zeka geriliği yapmaz kardeşim geçirmişti gayet normal şu an çok beyne zarar veren bir şey değil ama soğuk havale etkileyebilir
Caglab hayalimdigeldi ateş yüksekken kalp hızı artar, dolven denedinizmi birde eski ilaçları kullanmayın fayda etmiyor. Açıldıktan sonra 1 ay süresince kullanılabilir
Sinem57 hayalimdigeldi canım salgın var bni bile maffeti pazar günü 1 yasindaki oğlum da çok kötüydü serum+iğne +ateş dusurucuyle anca ateşi düştü hemen doktora götürmen laxim yoksa Allah korusun havale falan geçirebilir