Kubraaaa4747 22 aylık oğlum sürekli bana sarılıyor öpüyor acaba sevgimi mi hissetmiyor oysa çok seviyorum bende sürekli öpüp kokluyorum ama benim bebeğim aşırı öpüyor beni oğlan çocuğu bide 😂😂
Zeliff Kubraaaa4747 kız normali bu değil mi zaten kızım gelip geçip öperek bana kedi gibi sokuldukça mutlu oluyorum ben hiç aklıma başka bir şey gelmedi😅
Nurdemirrr Kubraaaa4747 benim kızımda çocukluğundan beri öyle şimdi 8 yaşında hala yanımdan gelip geçerken öper herqün okula qderken sevdiğimi söylerm yatırırken seni çok seviyorum derim bence sevgi gördükçe onlarda gösteriyor 🥰
cevriyeee Kubraaaa4747 çok normal evde bi anda kucağıma atlat sarılır şap şup öper ayakkabısını giydirirken saçımı öpüyo yolda gidiyoruz elimi öpüp başına koyuyo ama bunu son 5 6 aydır çok yapıyo 3 yaşında şu anda sizinki kadar olduğu zamanlar çok yapmazdı ama çok güzel bi duygu😢😢
ikibebebiranne_ 4 yaşındaki oğlum bana hiç böyle olmadı gel dersem gelir öper kendisi asla gelmemistir oysa ne kadar çok isterdim
2133ayse2133 Kubraaaa4747 benm oğlumda öyle ev işlerinde zorlandığım zaman k.valideme birakiyom beni gördüğü gibi anne diyip sarılıyor öpüyor çok mutlu oluyorum öyle yaptığında
Miniminnoss Hastayım oğlum sürekli öper sarılır az önce canım annem kıyamam sana ben annisim diyip saçımı okşuyor Allahını verdiği en güzel armağan evlatmis gerçekten içim eriyor o öyle yapınca 3.5 yaşında oglum
Minel-inannesi Kubraaaa4747 14ay20gunluk kizim 1hafta oldu olmadi bi guncelleme geldi tuttugu yerimi opuyo, gelip sariliyo felan. Bu zamana kadar biz cildi cok hassas diye sadece şakağından öptük ama kizim nereyi denk getirirse cuplatiyo🤣
mnkanne1 Kubraaaa4747 ya ne güzel benim oğlum da ben öpersem ki o da zorla yoksa gelip sokulmaz hiç arada bir işi düşerse bir şey isterse öyle bence yapı meselesi yeğenim var sürekli sarmaş dolaştır herkese mesela