gulyabani 153s34 ben bide şey düşünüyorum benim kotluklar 2 si kamel 2 si lacivert rengi yastıklarada uyumlu olması lazım zor gibi duruyo seçim yapmam😀
buglemss gulyabani bacım alalı 3 ay oldu tertemiz kesinlikle tavsiye ederim o kadar rahat ki hiç kaymıyor etmiyor
Cennet70 buglemss koltuk kumaşıyla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü 3 aile aldık hepimizinki mi aynı olur ya örtü pert kumaşı da zaten hemen tülerdi tabi marka farkı vardır o ayrı
buglemss gulyabani carpet Home colletions instagram bana dua eteceksin al pişman olmayacaksın emin ol keşke daha önce alsaydım diyorum ☺️
buglemss HurremSultannn ay bende örtü aldım halı benim bebe ona takılıyor sürekli atıyor sinir oldum bende daha sermiyorum
limonkolonyasi gulyabani annem kullaniyor 5 6 olmuştur alalı taş rengi araya ve yanlara süngeri varr kalıp gibi duruyor kayma felan pek olmuyordu çoğu ksii kayıyor demiş ama koltuk ve kumaş türünün de etkisi vardır muhakak
HurremSultannn buglemss süngerli mi canım. Birde halı imce mi benimki en eski halilardan 30 senelik kaynanamfan arakladim😂😂😂🙃
gulyabani HurremSultannn aynen öyle bebiş bide geçen gün üzerine koskocaman bardakta soğuk kahve döktüm üstüne afiyet tuzu biberi oldu😅😅
Asliaydn7 gulyabani aynısı ben de var indtagramda temizfikirler sayfasından aldım 1000 liraydı şimdi 1200 oldu. Araya beyaz köpük gibi uzum uzun çubuklar var sıkıştırıyorsun. Kalıp gibi asla kaymıyor ben çok beğendim 1 tane daha alıcam yedekli dursun
HurremSultannn gulyabani ay onu bende yaptım en iyisi kahve içerken masada oturmak😂😂 alırsan resminj at ama bekliyorum muhakkak güzel olrsa bende alayım,😁