aysnr38500 melismrcmk ilçe de çalışıyorum merkeze tayinimin çıkmasını bekliyorum eşim merkezde bebeğim 5 aylık tayinim çıkana kadar 1 ay heyet raporu almak istiyorum
melismrcmk aysnr38500 Evet ben 1000 TLye aldım 7 doktor gezerek aldım ve hepsi de öyle sorup gönderiyorlar zaten
aysnr38500 melismrcmk evet kamudayım. Sizin mazeretiniz neydi çok zorluk çıkardılar mı kime gitmeliyim bana yardımcı olur musunuz
aysnr38500 melismrcmk cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesini demi numuneyi değil bir de hangi bölümü arayacaz
melismrcmk aysnr38500 Evet üniversite hastanesi internetteki arama butonundaki numarayı arayabilirsiniz ordan bilgi alırsınız sanırım sonra heyet için randevu oluşturursunuz inşallah sizin için olumlu olur
Defnesa aysnr38500 üniversite hastanesi vermez size rapor hanımefendi ise başlama raporu almış istirahat raporu değil özel hastaneler ile görüşün bence kadın doğum ya da psikiyatri servisi veriyor genelde
aysnr38500 melismrcmk anlamamışım ben kusura bakmayın istirahat raporu olcak siizn ki farklı bir durum :)
melismrcmk Defnesa yani benim aldığım heyet raporu bilemiyorum ben hanımefendinin dediğine göre yorumladım ama kafamız karıştı sanırım