mamameh feyzas kesinlikle tangerine yazan bulursan al. 10.000 çekimde var turuncu renk. Ama aynı renkte mangolu da var ona dikkat et. Tangerine yazanı al kesinlikle pişman olmazsın. 1 kere denk geldim alabildim bidaha bulamadım
Nsnsnan feyzas kalbe vuruyor anında kalbiniz durabilir hepimizin çocuğu var ben ölümden döndüm bize bir şey olsa kim bakacak çocuklarımıza zaten araştırın dünya sağlık örgütü yasakladı acil toplama kararı aldırttı
sedefff2023 feyzas içindeki sıvı nikotinin çok zararlı olduğu söyleniyor o yüzden içilmesi önerilmiyor bende duymuştum aslında bakarsak sigarada nikotin hariç bin tane daha zararlı madde var bunda sadece sıvı nikotin
feyzas Arkadaslar ben bu vozolu beceremedim galiba insanı darlıyor çekerken ne zaman alışırım tahmini 😁
sedefff2023 feyzas onu içerken sigara gibi çok çekmeyin içinize göğsü daraltıyor öksürük bir kaç gün oluyor sigaradan sonra normale dönüyor sonra
Basaktrk feyzas mango peach pineapple favv 10.000 çekimlik en iyisi sürekli kullanıyorum strawberry raspberryde çok güzel 🤗
feyzas Basaktrk aldım aslında ama cekerken insanın bogazını gıcıklastırıyo öksürtüyo bi de rahat içemedim ya