ilknurcelik Bebegim elma suyu kayısı püresi devam sütüne muz bunları 3-4 kaşık ilk üç gün verdim sonra patates pirinç çorbası yaptım 5-6 kaşık verdim o gün 1 çay kaşığı yoğurt verdim sonra kabak pirinç çorbası aptamil kaşık maması aldım onu da veriyorum
Bebegim Hazirana aynen valla haklısın şimdi sütü bırak adın die çabalıyoruz DHA sonrada nasıl sütten kesicekler diriyoruz 😘☺️
ilknurcelik Bebegim tek tek ayrı ayrı günlerde verdim 1 tatlı kaşığı pirinç ununu yarım bardak su ile pişirdim 5 dk. Sonra 60 cc mama yapıp içine döktüm sonra bir bu muhallebiye bir gün kayısı haşlayıp püresini koydum bir gün muz bir günde elma
meruz Bebegim benim bebeğimde haftaya 4 ayı dolacak, 6 aydan önce mama vermeyi düşünmüyorum, sütünüz yeterliyse neden 6. aydan önce ek gıdaya geçinki☺️ yetmiyorsa doktor zaten söyler diye düşünüyorum 🙏 🌸
Bebegim meruz öyle tabi canım yetiyor ama temelde istediğinden yavaş yavaş vermek istedim bide sonradan istemez alışmaz deniyor bilmiyorum açıkcası
tubaacr Bebegim canim kaşık mamalari iyi araştır bazi Ürünlerin içeriği hos degil en güzeli anne eli ile yapılmış gıdalar diye düşünüyorum meyvepureleri hazirlayip yine sebze çorbaları deneyebilirsiniz