sulecelk23 Akşamları sütte azalma oluyor sanki süt arttırcı daha çok işe yarayan ne varsa söyleyim lütfen akşam krize giriyor ağlamaktan
pnrpnr_ sulecelk23 merhaba, e bebekte promalt içeceği var, hemşire bir arkadaşım bestlak damlayı önermişti çok süt yapıyormuş ama denemedim. Komposto ve kuru dut süt yapıyor bir de. Umarım çok faydasını görürsünüz 🙏
Bskeee sulecelk23 laktamax canım mutlaka bak trendyoldan ben bunun sayesinde mamayı bıraktım. Doğal tohumlar var içinde ilaç değil. Ayrıca anason tohumu rezene tohumu falanda var bebeğin gazınada iyi geliyor hem sütü arttırıyor. Günde 3 defa içebiliyorsun canım bi bak bakalım İnşaAllah işe yarar
glsm228_ sulecelk23 dut kurusu çol güzel süt yapıyor. Ne zaman yesem sütüm akıyor hep üstüm ıslanıyor.
sulecelk23 pnrpnr_ bestlak kuru dut hepsini içiyorum akşama doğru çok dinlenemediğimden mi yoksa çocuk tam ememiyor ne ağlama krizi oluyor meme reddi mi yaşıyorum bilemedim çaresiz kaldım🙈
pnrpnr_ sulecelk23 meme reddi de olabilir eğer öyleyse bir de farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin derim ben meme reddi yaşayınca yatarak emzirmeyi denemiştim biraz ise yaramıştı. Süt artırmak için diğer arkadaşın yorumu da mantıklı geldi bir deneyin bakalım inşallah faydasini görürsünüz 🙏
sulecelk23 glsm228_ ya şükür cidden sütüm var ama böyle akacak kadar değil cidden akıyor mu kaç saat emzirmeyincr
glsm228_ sulecelk23 2 3 saat emzirmeyince akıyor. Belki başka bir şeyden ağlıyordur bebeğiniz. 12. Hafta atağı var
Bskeee nazalex bende yaradı canım 1 kutu al dene istersen içinde zararlı bir şey yok Sadece tohumlar var
Prensesannesi1104 sulecelk23 ben yatmadan önce yarım litre su içiyorum sabaha kadar bebeğime yetiyor süt sende dene işe yarayacak