Selimikomom Bebeğim 10 aylık 2 doktor değiştirdik fakat memnun kalmadım hep ilaç yanlısı doktorlardı konuşkan,gerekli bilgiler veren bebeğin gelişimiyle ilgilenen bildiğiniz memnun kaldığınız doktor var mı?
kubra2608 Selimikomom şehir hastanesinde selvihan Yılmaz Özdemir doktor var tavsiye ederim çok memnun kaldım ben
Kdm Selimikomom evet antepten gitti depremden dolayı . Gittiğinde çok üzülmüştüm çok bilgili ve kaliteli bi doktor
_xAzrax_ Selimikomom şehir hastanesi Halil İbrahim tangüner çok ilgili sürekli biligler veriyor aklınıza takılan bütün soruları cevaplıyor ben her gittiğimde randevu bulamadığım için rica ediyorum hemen alıyor içeriye zaten böyle durumlarda randevu bulamazsanız ben size yardımcı olurum diyip muayene ediyor
Selimikomom _xAzrax_ aaa iyiymiş devlet hastanesini bu sebepten istemiyodum randevu bulamam diye hoşuma gitti şu an
H_S_FS Selimikomom canım şehir hastanesinde selvihan Özdemir kesinlikle tavsiyemdir valla o doktora gittin mi kesin başka doktora gitmezsin bende öyle oldu çünkü
Selimikomom Fatma2122 durmaz H_S_FS O zaman Selvihan Hanıma gideceğiz kesin karar teşekkür ederim hepinize❤️
durmaz Selimikomom şehir hastanesinde selvihan hanım var aşırı iyi inşallah özele geçmez ayrıca ona çok rahat randevu bulabilirsin ☺️