Esooo56 Patates nasıl veriyorsunuz ben haşlayıp püre halinde verdim ama biraz yutması zor olduğu için sanırım oğlum öğürüyor suyla biraz açtım başka nasıl verebilirim
Cekiyorum_Gulumse Esooo56 anne sütü alıyorsa anne sütü ile kivamini acmanızı tavsiye ederim ben kızıma oyle yapiyordum. Yoksa formül sut de olur 💚
Esooo56 greattobeamom 6 ay 2 günlük 6 gündür tadım yaptırıyorum kabakla başladım sonra havuç verdim şimdi patatese geçtim
greattobeamom hepayni13 teşekkür ederim yanıtınız için benim bebeğim henüz 4,5 aylık ve çok sabırsızlanıyorum besinlere nasıl tepki verecek diye o yüzden merak ettim🙈
Pateteslimanti Cennet çorbası yapın çok lezzetli oluyor 1 diş sarımsak 1 küçük soğan 1 patates 1 yemek kaşığı tuzsuz tereyağ 1,5 yemek kaşığı mısır unu 2,5 su bardağı su Siz bebeğinize göre malzeme ve miktarı ayarlayabilsiniz ben bazen ince bulgur da katıyorum
Esooo56 Pateteslimanti çok teşekkür ederim henüz tadımlardayız bitince mutlaka deneyeceğim tarifinizi 😊
CeydaST Esooo56 benimki asla tek tadım yapıyor öğürüyor ağzından atıyor zaten eline alsa da ağzına sokmuyor 😂
Pateteslimanti Esooo56 yeni başladığınızı bilemedim :) sütünüzle veya yoğurtla karıştırıp verebilirsiniz🌸
Cekiyorum_Gulumse Esooo56 aa olmaz mı çokta lezzetli ve tertemiz miss olur 🥰 afiyet olsun kuzucuga oglusuma da az kaldı ek gıda serüveni 🤩 inşallah iştahlı iştahlı yerler 🤲🏻