mormilena Merhaba sevgili anneler okula giden çocuğa, evde özel aldıran var mı? Varsa öğretmene saatlik ne kadar ödeme yapıyorsunuz yada çevrenizde var mi🌺
tekbasimabakiyorum mormilena İstanbul için konuşursam 60 dakikalık dersi eski öğrencilerime 600den veriyorum. Yeni öğrencileri 750′den kabul ediyorum bu aralar. Gerçi zamlar da kapıda. Bakalım. (Ing öğretmeniyim) Arkadaşlarım daha çok alıyor ama ben o kadar aktif çalışamıyorum eskisi gibi bebekten dolayı. Birkaç tane öğrenci yeterli şu an için.
Deletedmom_98 mormilena Özel ders verdim almadım. Ama İstanbul Beylikdüzünde 2 sene önce saat ücretim 500 tl idi. Yabancılara Türkçe eğitimi Türkçe Edebiyat İngilizce Tek branş 1 saat 500 TL
S_x_w mormilena lgs öğrenci oğlum var fen 1.5 saat 500₺, matematik saati 500₺ (1.5 saat alıyor 750) veriyorum
mormilena tekbasimabakiyorum teşekkür ederim eşimde veriyor 2 saati 300 den İngilizce hariç tüm dersler zam yapcam dedi
dilay06 mormilena özel öğretmene vereceğime sana vereyim dedi bizim ekonomik durumlar biraz kötüleşti yani bebeğime bez-oyuncak alacak kadar olsa yeter
mormilena tekbasimabakiyorum evet bugün oda söyledi olmadıkabul etmezlerse zam gitmem dedi. 1.siniftan 7. Sınıfa öğrencileri var sizin öyle mi
S_x_w mormilena size yazdığım anda fen bilgisi öğretmeninden mesaj geldi saati 500 yaptı 😂 yani 1.5 saat 750 ₺ ye çıktı😮💨🙂