Defnem16 merhaba öncelikle elma havuc armut mevsım sebze ve meyvelerini cam rendeden gecırerek SADECE SULARINI deneyin, ilk gün 3kaşık sonra ki gün 6 sonra 9 her meyve/sebzenin suyunu deneyin alerji yoksa tüketime gecersiniz. Patates havuc kabak bal kabagı bunlarıda haslayıp ezip denedik, alerji yoksa karısımlara basladık. Havuc&patates cok az zeytınyagı gibi. Unutmayın doyurmak değil amaç 6.ay deneme ayıdır acele etmeyin☺️
Birde kahvaltı için mümkünse kendiniz yapın, lor peyniri yada labne çok küçük deniyoruz yine küçük parcadan buyuk parcaya dogru her gecen gun. Yumurtanın SADECE SARISI mercimek boyutunda başlayıp, 6.ayı tam doldurdugunda bir tam sarı yıyebılcek sekılde gunden gune boyutunu arttırın. Doktoruma coook guvenıyorum böyle başladık çok şükür bir sorunumuz yok🙏🏻 Yogurt kendım mayalıyorum inek sütünden, dilerseniz keçi sütüde olur yogurduda deneyin az az alerjı yoksa yedıgı kadar verin sorun değil. Ben birde öeyveli yogurt veriyorum bayılıyor ornegın; serce parmagımın yarısından küçük( yada incecik yuvarlak bir dilim muz) catalla ez ıkı çk yogurt koy catalle ez yedir 👍🏻 Sabah kahvaltı denemesi, kuşluk vakti meyve suyu/meyveli yogurt denemesi/ ikindi yogurt / aksam sebze denemesi veeee beraber masaya oturmak yemeyeceksenız bıle ona yedırırken bırsey yıyıp ıcıyormus gibi yapmak💎 bunlar doktorumuzu tavsıyeleri umarım yararı olur sizede.
dip not: ben cok cok az bir damla kadar kecıboynuzu özüde basladım, sabah bulamaç kahvaltı denedim (tek tek denediğim lor,yumurta sarısı, ve az muz karısımı) ona ekledim sevdi👍🏻