Rmyslymn Kizlar bebeğim uyurken sanki nefes alamiyor gibi sesler cikariyor (highhh) gibi 1 buçuk aylik sizde de oldu mu
Aslyyyy Rmyslymn [bilinmeyen] Yatış pozisyonunu değiştirin. Bizde bürün tıkaninca öyle olmuştu ama doktor bazı bebekler normalde de öyle nefes alır demisti
Heraninannesi Rmyslymn ya benimkide bazen uykuda yada uyanıkken nefes alamıyor gibi tıkanıyor burnundan kusuyor nefesi kesiliyor kurbağa yatışı yapınca geçiyor yarın doktora götürecem 2 aylık Allah korusun uykuya dalsam
merveikra Rmyslymn canim benimkide oyle dogdugundan beri nefesi kesiliyomus gibi ses cikariyor uyurken . normalmis
Bushraa Benim de kızım 1,5 aylık ve aynı dediğin gibi nefes alıyor. Normal olduğunu düşünmeye başladım artık😓
inismona Uyurken mide içeriği aniden gelip tekrar yutarken boğazına mı kaçıyor acaba? Çünkü benim bebeğim öyle olunca o tarz sesler çıkarıyo🤔
Gmzomr Canım daha demin de böyle bi post gördüm oraya da yazdım benim bebeğimde de oluyo aynısı daha demin geldik acilden ciğerlerini dinliyorlar sadece yüksek yatırın yan yatırın dedi reflüsü olabileceğini söyledi