Kuzeymommerve tulayd bebeğiniz kolikse evet rahatlatıyo. Bende bi heves götürmüştüm ama çok da gerekli bişey değilmiş. Bu benim fikrim tabi ki. Ama ayda 1 kez götüren annelerde var mı var 😁
Oglumvebennnn tulayd 40inda götürdüm bı uyudu sabaha kadar ben şok bide banyoyu sevmezdi şimdi asla ağlamıyor, 🫡
Artemiss_ tulayd 6 aylıkken götürdük sağlık için. Şimdi 1 yaşına girecek yine gidicez eklemler için çok faydalı masajı da iyi geliyor çıktıktan sonra aralıksız uyumuştu
Minigim38 tulayd 5,5 Aya kadar koliktik götürdüğümde çok rahatlıyordu . 6 aylıkken götürdüm, diş çıkarmasına götürdüm, 1 yas için götürdüm şuan 14 aylik 😊
ikibebebiranne_ Artemiss_ oğlum 11 aylıktı goturdugumde çok ağlamıştı hiç sevdirememistik şuan kızım 9 aylik 9 ay için geç diyordum bende sizce geç sayılır mı ?
Artemiss_ ikibebebiranne_ 9 ay sonrası yabancılama başlıyor artık o yüzden zor olmuştur. Benim bebeğim suyu seviyor o yüzden umarım iyi geçer 🥰 1 buçuk yaşına kadar götürülebilir bence
Yazmelegi_ tulayd ben götürdüm 40 çıktıktan sonra birde 3 aylikken götürdüm 6 aylikken goturcem 9 aylikken goturcem birde 1 yaşında götürcem