Anneler bebeğim 13 günlük ,son iki gündür uykuda korkuyor, ağlayacak gibi oluyor. Bende onun sesine panikle uyanıyorum hep. Önerebileceğiniz bir çözümü var mıdır??
Esrelf benim bebeğim de oluyo Canım uykuda bazen gülüyo bazen ağlayacak gibi dudak büzüyo bazen sıçrıyo filan büyükler melekler dövüyo yada melekler güldürüyo derler nedenini bende bilmiyorum da panik yapma bence o anda ayetel kürsi felak nas surelerini oku için de rahatlar bebeğin de ☺️
Esrelf bebekler anne karnında kısıtlı alanda hareket ettiklerinden doğduklarında boşluğa düşer gibi olurlar.kundak yaparak uyutursan bebeğin daha rahat uyuyacaktır 🤗
Esrelf benm görümcem hafız sordum pkuyabilirsinbebeğini dedi ilk günden neri okuyorum 3 ayrı kişiyr daha sordum onlarda oku dedi birde benm bebeğim bildiğin hıçkırarak ağladı bir gün uyanmadıda az kalsın uyandıracaktım sesli ağladı bazende sesli gülüyor aglarken okuyoeum sıçrıyoe bapırarak uyanıyoe
Esrelf yanına kuran koy canım uyuturkende okuyabildiğin duaları oku yatır ❤️
Esrelf Kur’an koy canım dua et. Felak baş oku. Benim kızım 6 buçuk aylık doğduğundan beri baş ucunda dua kitabı ve karşısında dua kitabı var hep.
Benzin bıldgım kadarıyla bebek gündüz olan ses ve ani hareketlerden ürktüğü için gecede etkisinde kaldığı için öyle oluyor
Bebegim canım evimiz çok sessiz ya.
Hasret canım şuan lohusayım ya o sureleri okuyamam diye biliyorum.
Hasret bizde de melekler annen öldü diyor ağlıyor şaka yaptık yaşıyor deyince de gülüyor derler 😊
Esrelf kanaman bıyığını eminsen yıkanıp okıyabilirsin
Esrelf yok Canım dua niyetiyle okucaksın sonuçta sadece namaz kılınmaz kurana el sürülmez okunmaz oruç tutulmaz lohusa iken şahsen ben dua niyetiyle okuyorum bebeğime
Bebegim az kaldı tam bitmedi canım. Lekelenme halinde. Bitince okuyabileceğimi bilmiyordym ama teşekkürler 😘
TubaTuranYalnkaya kundak yapmıyorum belkide yapsam rahat edecek bir deniyim canım.
Esrelf lohusayken ihlas, felak, nas, ayetelkürsi ve fatiha gibi sureleri dua niyetine okuyabilirsiniz diye biliyorum ben okudum hem de daha çok bu dualara ihtiyacımızın olduğu dönemler rabbim neden yasaklasın
Prensesannesiii tamam canım bende okuyum. Benim bebişimde rahatlasın. Sağolasın😘
Hazelika değil mi tam ihtiyacımız varken. Ya bazı yerlerde okunur diyor dua niyetiyle bazı yerlerdede ayet olduğu için okunmaz diyor. O yüzden tereddüt edip okumamıştım. Gebelikte her gece okurdum içim raht ederdi. Şimdi eksik gibiyim.
Esrelf oku canım allahın izniyle yine rahatlarsın biran önce atlatırsın inşallah o dönemi, sağlıkla büyüt yavrunu💞
Tugce__ tamm canım teşekkürler 😘
Hazelika amin canım hepimiz sağlıkla büyütelim inş😘
Icot yaa ☺️Bunu da ilk defa duydum ama bi garip hissettim kıyamam kuzum üzülmesin benim için ☺️