Kzlar bebegim dogdugundan beri katı kivamli kaka yapmadi hic suan 4 ay 12 gunluk. Hep sulu civik gibi. Ve bazi zamanlar bayagi sesli yapiyor kakasini,köpüklu sekilde de yapiyor,sesinden anlasiliyor yani ve bazen ikiniyor,zorlaniyor sulu yapmasina ragmen, ek gidaya gectgmzde nolcak kim bilir. Neyse, sonra burada sut alerjisi vs olan postlara baktigimda da bu tarz belirtiler oluyormus. Mukuslu kaka falan. Şu soruyada cvp verin ltfennn, kakanin kivamimi mukus gibi yoksa kakanin icinde mukus gibi parca mi oluyor? Mukuslu kakadan kasıt tam olarak nedir? Diger sorum ise şu, smdi ben boyle alerji vs dye bakinca acaba dedm bzimkide mi oyle, bazi belirtiler uyuyor cnku kanlı kaka disinda ama bu seferde gzli kan dye bsy olabilirms ama her neyse bende kendmce 2-3 gndur sut ve urunlerini yemedim dkkat ettm. Bu kdr kisa surede etki eder mi blmiorum tabi ama denedm. Ve bu sabah ilk defa kakada mukusumsu parca gordum. Bu zamana kdr hic olmamsti, snra da dedm ki aa acaba mukuslu kaka dedikleri yoksa bu mu? Lutfen yardmci olablir misiniz? Kaka rengi hep sari bazen acik bazen koyu tabi. Arada yesil de oluyor ama sayili kez cok degil. Alerji mi degil mi nasil anlayabilirim? Doktor randevmz 5inde. O zamana kdr bilincleneyim istiyorum. Uzun oldu galiba kusura bakmayin 🌼