Belisim_ Merhaba kızım 1 aylık, Adanada bildiğiniz , güvendiğiniz bir çocuk doktoru var mı acaba ? Yardımcı olabilir misiniz 🌸
esrafatih Belisim_ algomed emine kuset zaten bir tane çocuk doktoru var. Oğlumu götürüyorum. Muanesi de 500tl
aliaras_2022 Belisim_ parayı. Çok düşünmüyorsan durumun kaldırıyorsa medline ali. Seçkin yalçın ilacı sevmeyen hastalıklarda doğru teşhis yapan bir. Doktor asla. Vazgeçmeyeceğim
Sinem01 Belisim_ evet var Çukurova devlette Burcu hanım tek geçerim özel gibi bakıyor hatta ben özelde bu kadar ilgi görmedim
Niss1 Belisim_ Türkmenbaşı tıp merkezi Halil erdem ciddi anlamda Adana da ki neredeyse tüm çocuk doktorlarını gezmiş bir anne olarak yaptığı teşhisler verdiği ilaçlar olsun aşırı ilgili tecrübeli ve bilgili bir doktor ayrıca istediğimiz her an ulaşabiliyoruz bir abi baba gibi yaklaşır
Sinem01 esrafatih ben goturdum ama memnun kalmadım sekreter bebeğin üzerini açın doktor hanım da açtıktan sonra geldi baktı ama benim gittiğim devlet hastanesinde ki doktor yatırıyorum kendisi direk açıyor seviyor ilgileniyor sağolsun
esrafatih Sinem01 evet bizde kendimiz aciyoruz. Oğlum o hastanede doğdu ilk gün k doktor bakmıştı ordan tanıyorum bende🌺
Sinem01 esrafatih benim çocuğumda orda doktor kendi ilk muaneyesini yaptı sonra devlet hastanesine götürdüm ve doktoru çok beğendim ogunden sonra da goturmedim başka yere