buseatesch 3 aylik bebeğim ve karanlıkta yatmak istemiyorum kusarsa göremem müdahale edemem diye loş bir ışık üstümüzden vuruyor her gece ışığı kapatmak istiyorum gelişimi için karanlıkta büyü hormonu salgilaniyomus vesaire ya tavsiyeniz varmi
072023 Bebislerhakkinda aynen bizde böyle yapıyorsuz hatta bende karanlık yapan perde var onu kapatırım koridoru açarım ışığı odaya gelir ama ortamı rajatsıs etmes ışık buseatesch
Mrvsmt2502 buseatesch bebek kusmadan önce kıpırdanıyor rahatsız oluyor zaten ses duyarsanız açarsınız ışığı. Biz hep zifiri karanlıkta yattık kızım hâlâ öyle uyur 21 aylık dediğiniz gibi karanlıkta uyumak daha sağlıklı
ozah Bebislerhakkinda aynen bizde öyle uyuduk şu an tuz lambasıyla uyuyoruz nemi rutubeti alıyormuş diye aldım
1civcivannesi Malum hava soğuk yazın da çok sıcak diye kapı kapalı oluyo odanın hep ama kışın elektirikli sobanın ışığı yeterli oluyo yazın da gece lambası yaktım kızmızı ışık
churchil buseatesch biz doğduğundan beri kırmızı ışıkta yatırıyoruz. Renk değiştiren lambalar var kumandalı onu kullanıyoruz