blgc sevdanurikramurat benim kizimda ayni sekilde sanirim anne sütünun gelmesi cenesini yoruyor ve kolaya kacmak istiyor sadece ruya ogunlerde tutturabiliyorum memeyi gun icinde hep mama veriyorum mecbur bende ek gidaya gecmeyi bekliyorum su an 3 aylik 21 gunluguz.
Ahlasinannesii Anneemm1611 Bana doktorum kaşıkla falan deneyin dedi ama başka bir şey önermedi iyice göğsümü Bırakmasın diye
Anneemm1611 kerimannesi bende bazen reçel değdiriyorum bal şuan tehlikeli bebeklere 1 yaşına kadar verilmiyor
kerimannesi Anneemm1611 hiç birşey olmuyor bn sana kaşıkla hepsini koy demiyorum ki birazcık sürki tutsun
armeshuseynli Anneemm1611 bizde aynisini yasadik.farkli pozisyonlarda verin.ben oyle yaptim kucakda gezerek.biseyler soyleyib dindirerek.1defa 2defa tutmaya basladi
Anneemm1611 armeshuseynli onları da denedim canı nasıl isterse öyle yapıyor bugğn 3-4 saatte bir verdim diretmedim ve dikkatini çeken hiçbişey bulundurmadım bi şekilde içti çok şükür bakalım yarın nasıl olacak
seda0638 Merhaba hanımlar bizde meme reddi yok ama şöyle tuhaf bi durum var. Bebeğim 52 günlük sütüm 20.gün gibi geldi şu an sütüm var bebek de emiyo ama sütü çekemiyo ben emdiğini sandım meğer kilo kaybetmiş başına böyle bişey gelen var mı?
Busraaag2626 seda0638 evet benimde öyle oldu. Sütüm sıktırınca geliyordu ve cukcuk çokta güzel emiyordu yani ben öyle saniyormusum kontrole bı gittik çocuk doğum kilosununda aşağısına düşmüş baya. Mama takviye başlattılar. İlk zamanlar Eds ile verdim ama bı sureden sonra beni çok zorlamaya başladı bende hata edip biberona devam ettim. Şuan 3 ayligiz ve meme reddi yaşıyoruz. Ne eds ne kaşık ne şırınga hicbi şekilde kabul etmiyor biberon istiyor. Bende emzirmek için çok çabalıyorum ama kendimi aşırı derecede yıprattım. O emmedikce sütüm çoğalmiyor sagmaya calissamda emme gibi olmuyor ve sütüm azalıyor :((
dorukalpinannesii 48günlük bebegim var biberona bağlı meme reddi yaşıyorduk biberon vermiyorum kaşık biberon kullanıyorum emiyor zorda olsa ucunu tutuyor biraz küçük ama en fazla 10dak emiyorduk hep 5dak falan nasıl anlıcam doydugunu
Kalbim-69 dorukalpinannesii çişli bezi sayarak anlayabilir siniz ilk zamanlar öyle oluyor normal hasta filan değil se burnu tıkalı değilse meme reddi varsa kaşık biberonla berin biberon asla önerilmiyor çünkü sağım yağıp verebilirsiniz ara ara
yorgunanne51 Anneemm1611 benim bebeğim 5 aylık 10 günlükken başladı o zamanlar kucakta gezdirerek emzirdim bazen düzeldi bazen şiddetli reddetti şu an hala uykuya dalarken emiyor elektrik süpürgesi sesiyle 🥲 geceleri emiyor bazen gece de istemiyor ısrarla biberon vermedim işin ilginci kilo alımı da iyi
Kalbim-69 yasemin5455 giyilebilir göğüs pompası en iyisi ben o şekilde sağım yapıyorum meme reddi yapınca kaşık biberon ile veriyorum 54 günlük ara ara memede kasılarak ağlıyor asla almıyor memeyi çözümü böyle bulduk
Esraesra08 feyzaninemresi duşa girin birlikte ilk doğduğu anı hatırlaması için teninin tenine değmesi önemli olumlu olacaktır merak etme
Derenistt Valla ben cok cektım 3 aylıkken memede şiddetli aglama krızlerı gecırıyodu tam meme vercem anında başlıyodu aglamaya ve bu bir bucuk ay sürdü suan 5bucuk aylık Gezerek emzirdim ağladığında asagı yukarı hafifce salladım sakin sakin vs. Dıyerek sonra tekrar uzattım memeyı aglayınca sakınlestırıp tekrar tekrar denedim. Cok yıprandım mama mı versem bıberonla emmeyecek dıye de aklımdan gecırdım ama pes etmedım basardım umarım sızde basarırsınız.. eger bıberon veya emzik verseydim geri tutturamazdım o yüzden vermedım. Sabırlı kalmaya calısın derim
Anneemm1611 Derenistt bende de ara ara sol göğsümü hiç tutmuyordu sol göğsüme gelince ağlıyordu sağ göğsümü tutuyordu sütüm kesilmesin diye ters emzirme falan yaptım düzeldik çok şükür şun sadece çoğu zaman emmek istemiyor algıları açıldığı için etrafa bakmaya çalılıyo en ufak bişey dikkatlerini çekiyor
Derenistt Aa ben en üst yazıyı okumamısım , benımkıde bı ara 5 aylık oldugunda azaltmıstı ama damakları zorladıgı ıcındı damakları sertlesınce yapabılıyolar bı kac gün
kucuktirtil sevdanurikramurat bende sizinle aynı durumdayım. En azından geceleri uyku sersemi emziriyordum reddettiği zamanlar. Ama şimdi gece bile emmek istemiyor eliyle itip ağlıyor. Ben bu sorunu neredeyse doğduğu zamandan beri yaşıyorum ama 3. Aydan sonra günlerce sürmeye başladı. Başlarda gün içinde yada geceleri reddediyordu.
Esraesra08 feyzaninemresi komşumda işe yaradı inşallah sende de yarar iki üç gün tekrarla hemen yılma 🙏
maitea lilac 2ay 5günlük oğlum var. 40 günlükken gaz agrıları sırasında memeyi bıraktı. Sagıp mamasına ekliyorum, şimdi bazen emiyor bazen emmiyor, emse bile boşaltmıyor süt dahada azalıyor. Bilemedim nasıl devam edicrm genelde sagıyorum
Anneemm1611 maitea sağımda bebeğin emdiği kadar da gelmiyo ne yazıkki silikon uç da çok tavsiye ediliyor denediniz mi
lilac maitea sağmayı bırakmayın sütünüzün azalmaması için sonuna kadar sağın. Silikon uç ile emzirmeyi deneyebilirsiniz silikon uçta tüm sütü boşaltmıyorlar ama emiyorlar kalanı yine sağarsınız. Karanlıkta zıplayarak, ayakta şarkı söyleyerek denediniz mi? Biz bir gece eşimle kaşık biberonla verirken sütü memeye döküp bebeğin tutmasını sağladık. Sol memeyi tutabildi o şekilde.
feyzaninemresi Esraesra08 yok yılmam, inşallah döndürürüm geri valla iki hafta olacak nerdeyse, ağlıyorum her gün nolur bırakma yavrum diye 😢