elaali Sünnet oldu oğlum, bugün 2 gün oldu. Atilla Bey yaptı. Kafanıza takılan her soruya ayrıntılı cevap veren bir doktor.
Şimdiye kadar büyük bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Oğlum iğne yapılırken ağladı bir de ameliyat sırasında doktorun bazı dokunuşlarında ağladı o kadar. Hastanede ağlama durumu çok olmadı yani. Ama hastaneden ne zaman çıktık ve arabaya bindik, ağlamaya başladı. Eve gelene kadar hiç durmadı, keza evde de devam etti. Yalan yok, şimdiye kadar bu kadar acıyla ağladığını hiç duymamıştım. Ne yaptıysak fayda etmedi, en son eski usül battaniye ile salladık. Artık yorgunluktan ağlaya ağlaya uyudu. Bir daha da hiç öyle ağlamadı. İlk ve son oldu :) Sanırım hastanede yaptıkları iğnenin etkisi geçince acı hissetmeye başladı ve ondan ağladı. İlk gün 6 saat ara ile Calpol verdik. Zaten uyku da yaptığı için genelde uyudu. Acıktıkça uyandı, hiç ilk seferki gibi acı çekerek ağlamadı. Ertesi sabah hiç sünnet olmamış gibiydi. Keyfi, neşesi yerinde uyandı. Hala da öyle. Pipisinin etrafına bolca krem sürüp karton bardakla kapatıyoruz.
Yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım. Daha 5 aylık olduğu için de kıyamıyordum ama iyi ki şimdi yaptırmışız diyorum. Doktor da aynısını dedi zaten. Ben şimdi yaptırmanızı öneririm, şimdi yaptırmanız bile 2 hafta sonra yaptırmanızdan çok daha iyidir dedi.