Alerjikrinit Hamilelik öncesi la roche serum temizleme jeli ve kremlerini kullanıyordum ama biraz ağır gibiydi. Bana önereceğiniz şöyle gözeneklerime iyi gelecek ve cildimin rengini eşitleyecek ürünler var mıdır bakımlı hanımlar 🌸
mormilena Alerjikrinit ben Arap makyaj dünyasının yüz temizleme jeli ve gece gündüz kremini kullanıyorum öneririm.
Aliasaf44 Alerjikrinit cosmed yağ bazlı temizleyici ve the purest serumları nemlendirici olarak da cream. Co öneririm ha bir de harrem markasının gül mayası mükemmel dolaba koyup yüzüme sıkıyorum çom güzel nemlendiriyor gözenek sıkılaştırıcı etkisi de var
Alerjikrinit birbebekmasali Yves Rocher de ne kullandıysam beğenmedim ama bioderma olabilir özellikle önereceğiniz bir ürünü var mı
birbebekmasali Alerjikrinit cildinizin yapısına göre yıkama jelini ve nemlendiricisi mi alabilirsiniz ben mavi olanı kullanmistim kuru cildim olduğu için nemlendirici de bioderma atoderm kullandım
MadamMommy Alerjikrinit Rica ederim,özellikle mavi olan glikolik asit içereni tavsiye ederim cilt tonu eşitleme ve gözenekte kısa sürede farkı görürsünüz
Mcnkarsel Alerjikrinit hc care serumlarına bi bakın derim çok güzel. İçeriklerii de temiz.trendyolda var Birde ümranto yu biliyor musunuz bilmem onun cilt onarıcı kremi var harika. Şu an çok şükür ki cildim tertemiz. Bunlara borçluyum
EylullNur1 Alerjikrinit bence marka değil iyi bir cilt analizi yaptırın uzman versin kararı cilt tipine göre alırsınız herkesin cildi ayrı bazılarına yarar bazılarına yaramaz boşa ürün almamış olursunuz hemde
Alerjikrinit EylullNur1 karma cilt yapım var cilt analizi yapan yerler kendi elindeki ürünü satmak istiyor ya. La roche dan da memnunum aslında ama hem serumu yüzümü bazen çok yakıyor bir de ağır bir ürün gibi ve fiyatları uçmuş vaziyette