sahikakocarslanli Yagiiizefem bende internetten bakıyorum ama güvenilir yer bulamadım benim oğlum da 7 aylık
bsrkrgx sahikakocarslanli evet instagramda ben çok beğendim kumaşıda fena değil zaten bir kere giydiricem o yüzden uygun fiyata görünce aldım hemen
ikizerkekannesi Yagiiizefem bende bakıyorum internetten güvenemiyorum ama mağazalarda da ya çok pahalı yada güzel değil benimkilerde 2.5 aylık
Diyaraldemir Yagiiizefem instegramda cimcimebebecom diye bir sayfa var 35 tlye oradan satın alabilirsiniz. Daha dün sipariş verdim 🤙
sahikakocarslanli Diyaraldemir noel.baba kiyafetinde sipariş verdim demiştiniz geldi mi acaba siparişiniz bende bugün vereceğim de önerir misin kalıpları nasıl
Dyglilaa Zynps panço mağazalarına yada internet sitesine bak canım önceden pançoda çalıştm her Yılbaşı öncesi gelir kostüm 😊
Yazilimcianne Yagiiizefem est. Anladım zaten bana olmadığını, sorun yok 🤗 tüm güzellikler bebeklerimizin olsun🙏🏻 bu arada yanlış hatırlamıyorsam kostüm h&m'de de vardı.
Derya_Kuzusu Yagiiizefem canım siteyi inceledim de söylemeden geçmiym siz de faydalanın diye. https://i.imgyukle.com/2019/12/16/R8GEqb.jpg Bu resmi dediğin siteden çektim. Ordaki pembe tulum varya hello yazıyor üstünde 39.90 TL. İşte o MORCADDE sitesinde 19.90 TL şuan acayip Bi indiirm var sitede. Ben 2.siparişimi verdim. Ürünleri keisnlkle kaliteli. İki alışverişimde de 300 er TL bıraktım orda🙈 ama 300 e tam 14 takım kıyafet aldım şaka gibi. Bi göz gezdirin derim
Serymutlu Yagiiizefem h&m de var çok güzel biz ordan aldik 🙋♀️🙏ama tabi daha uygun olsun diyorsaniz onu bilemeyecegım 🙏🙋♀️