ilkaycelik bbb0707 ay benim bebekte öyle şuan 3 aylık azaldı gibi sanki yüzündekiler felan hiç dökülmicek gibi geliyor tüyleri görende bu ne böyle diyolar canım sıkılıyor
bbb0707 ilkaycelik dökülüyor onlar bizimde 5. Ayında falan döküldü sırtındakiler yüzündekilerde 4. Aydan sonra dökülmeye başladı
VII-Kleopatra acemiannekisisi ayy o çirkin görünen minik fareler büyüyünce bi güzel oluyor ki 🫶🏻 ben farkında değildim dünyanın en güzel bebeği gibi geliyordu minik maus um ama şimdi bakıyorum da çirkinmiş 🤣 hiç şaşmaz bir serilip serpilecek ki sen gör. Annem hep der yüzünü gören g.tünü görsün ki nazar değmesen serpilsin 🤪🧿bok yesinler
Esilaminel acemiannekisisi ay benim bebeğim okadar çirkinmişki çünkü bana ozaman çok güzel geliyordu büyüyünce resimlere bakınca gerçekten çok çirkinmiş kara kuru birseydi çok çok zayıftı şuan 2 buçuk yaşında. O bebekten bu kız nasıl oldu der herkes ❤️😂bi büyüsün annesi bir bekle o daha melek ve bence dünya güzelidir ❤️
cennetkokulununannesi acemiannekisisi canım sen insanlara bakma onu diyen insanlarla mesafeli ol zamanı gelince mal gibi kalacaklardir eminim bütün yönüyle iyi yönleriyle konuşulacak bir bebek dünyaya getirdiniz ve zaman size bunu gosterecek çünkü Allah büyüktür içiniz rahat olsun ayrıca herkes kırdığı kalbin hesabını odeyecek güzelim hiç canını sıkma bebeğine daha da sıkı sarıl ..
Oglusumunannesii acemiannekisisi canım gün geçtikçe değişiyorlar kilo alıp büyüdükçe vs. Anneye benzeyen çocuk babaya babaya benzeyen de anneye dönebiliyor. Ama her bebek güzeldir her bebek mucizedir
baroayse acemiannekisisi bebekler belli bir süre gerçekten çirkin olabiliyorlar,oğlumun bebeklik fotoğrafları bana çok çirkin geliyor mesela,ama zaman icindeki değişimleri inanılmaz oluyor ,takmayın Allah sağlık versin
tekbasimabakiyorum acemiannekisisi yahu lohusa kadına yaşatılana bakın. Velev ki çirkin? Ne fark eder? Büyüdükçe değişecek ve güzelleşecekler