Atlas-krmn İyi akşamlar hanımlar 4 aylık bebeğim evimiz 22-25 arası sıcaklıkta üzerinde kısakol ve uzun kol var altında 2 kat var ama bebeğimin kolları koltukaltı ve göğsü soğuk acaba üşüyormu nasıl giydirmeliyim
melo10 İyi akşamlar bebekler için uygun olan oda sıcaklıkları o dereceler ama vücudunun soğuk olmaması lazım üşüyor olabilir bugün benim evim 29dereceydi düşük ayarda olmasına rağmen ev çok sıcak oluyor ince badi giydiriyorum
Atlas-krmn melo10 ama kolları sürekli soğuk oluyor göğsü arada böyle oluyor kundakta yapamıyorum istemiyor kat kat giyince sırtı çok terliyor yatarken şaşırdım acaba uyku tulumu giydirsem yatarken 2.5 tog fazla mı olur
benimoglumukurtarinesraa Derece iyi aslında ama göğsü soğuksa üşüyor diye biliyorum extra bir yelek giydirin isterseniz
melo10 Eslem46 evet hatta gece üzeri açık oluyor çok terliyor siz üzerine kalın bir şey giydirin birde öyle bakın vücudu yine soğuk oluyor mu olursa dereceyi arttırın
Rwerdst Atlas-krmn benim evim genelde 24 25 derece. Oğluma 1.6 tog uyku tulumu kullanıyorum. İçine sadece bez ve çorap giydiriyorum. Üstünü örttürmüyor çünkü. Uyku tulumu olmasa çıplak yatıyor yani 😁 bence eviniz 22 derece ise 1.6 tog uyku tulumu alıp içine zıbın giydirebilirsiniz. 2.5 tog aşırı kalın gelir
5559 Benimde bebeğim 7.5aykik ev 24/25 derece ama göğsü buz gibi oluyor üzerini giydirsem sırtı terliyor gece yatarkende birşey ortsem bacaklar sırt su gibi oluyor ama göğüs soguk