19_dasleben 8 ay 24 günlük alırı derece de ıyanır oldu geceleri henüz dişimiz yoknbuda olablir sebep ama çok fazla ıkınıyor bazen gaz çıkartyor bazen çıkartamıyor karnına masj yapnca rahatlıyor bu ayda ne gazı böle yaşayan var mı😒
bsrbrk 19_dasleben 11 ay 12 gunluk hic uyumuyor gaz yapcak birseyde vermemeye dkkat ediyorum ama gaz cikartiyor sabaha kadar
Kbraugur 19_dasleben bizde aynı durumdayız 😑 uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırmış haldeyim altı temiz karnı tok gazını uyumadan çıkartıyor ama yinede çok kıvranıyor 3 tane dişimiz var 4. yolda sanırım henüz bir çare bulamadım 😭
Burcubyk55 19_dasleben olmaz mi 7 buçuk aylık geceleri hiç uyanmayan çocuk birkaç aydır sürekli uyanıyor ve uykulu beşiğinde ayağa kalkıyor tutunup ağlama krizleri birden geliyor kucağıma alıp sakinleştirp yatırıyorum tam uykuya dalicam tekrar. Bu böyle saat bası devam ediyor
bsrbrk 19_dasleben bize yogurt gaz yapiyor sanirim gunduz veriyorum ama yine ayni hic uzun uykumuz olmadi zaten alisrim sanirim😐
Burcubyk55 19_dasleben diş diye düşünüyorum damakları çok sıcak suyu bol bol içiyor su biberonunu ısırıyor kaşıyor damakları
Feyzon Benimki 6 aylık oldu geceleri ıkınıp duruyor uykusundan uyanıyor ağlıyor gaz bitmedi hala şaşırıyorum sizin bebekler daha büyükmüş ozmaana kadar biter diye düşünmüştüm şimdi daha bi umutsuzum bu gaz bizi bitirdi artık:(
19_dasleben bsrbrk bende yoğurdun gaz yaptğnı düşünüyodm bir gün hiç vermedim ama yine aynıydı bilmiyorumki