1annne Kızlar 5 aylık bebegım meme reddi yapıyor benımde sütüm azalıcak pompa olarak ne alabılırım mochi iyimidir işe yararmı sağarsam biberonla mı vericem sağdıgımı
es8326 1annne bence giyilebilir al youha marka iyi çünkü makinenin başında yapamadım ben bebekle mi ilgileneyim sağım mi yapayım zor oluyor
Mommybabyy 1annne canım mochi kullandım inanılmaz rahat takıyorsun ev işi yap, bebeğe bak. Ama mochi göğüste bulunan sütü sağıyor, elektrikli sağma makinesi bebek emmesi gibi olduğundan yeni sütü çekiyor ama mochi olanı getiriyor sadece
Aren2023 1annne ben öpretmenim oğlum 4 aylıkkem işe döndüm suan 9 aylık banada öyle dediler çocuk o ayda kaşıkla beslenemez kasık biberon deneyin isterseniz ama benim annem kasık biberonu yapamadı acıkcası cçzor onunla cocuğu beslemek o yüzden biberon kullandık biz sağdığım sütleri ben okuldayken annem biberonla verdi ve meme reddi yaşamadık bunuda oğlusumu emzirirken yazıyorum Bir de ben sütümü hala okulda sağıyorum Philips Avent çok iyi ama ben düşürdüm kırıldı sonra bende baby mom aldım e bebek markasıydı galiba baby mollda olanilir çok daha uyguna bundan da çok memnunum bütcenize före secebilirsniz aralarında neredeyse 2000 tl fark var
babybabylove Mommybabyy Ben avent kullanıyorum bir süre sonra süt gelmiyor göğsümü sıktığımda çok azalmış oluyor yani bittiğinde yeni süt gelmiyor bence ya da makinemde bir sorun var anlatmanıza göre 😑
Mommybabyy babybabylove göğsü dolduruyor olabilir mi, bir de ne kadar süre sağıyorsunuz, belki göğse sütü topluyordur
yorgunanneeeee 1annne Valla canım sağsan da çok uzun süre sağamazsın emmesiyle aynı olmaz bir süte sonra sütün kesilir. Çok ısrar etmeden zorlamadan sürekli teklif etmeye alıştırmaya çalış bence
babybabylove Mommybabyy Düzenli sağamıyorum günde bir bazen göğse topluyorda olabilir ben pek çözemedim bu işi :)