biranneningunluguuuu Bebeğimle olan en güzel fotoğraflarımı yanlışlıkla silmişim😡😤 son silinenlerden de silmişim arada kaynayıp, geri döndürmem mümkün mü???
955454 biranneningunluguuuu neden kendinizi üzüyorsunuz bebeğinizle bir sürü fotoğraf çekinin muhakkak hepsi güzeldir üzmeyini kendinizi tek sıkınıtınız bu olsu
Poncikkkk biranneningunluguuuu eğe galeriden sildiyseniz Google fotoğraflara bakın fotoğraflar uygulamasında olur ama orda e posta yı aktifleştirdiyseniz gözükür
efeninannesi4207 biranneningunluguuuu tabi ki canım PlayStoreden silinen resimleri indir diye uygulamalar var onu indir ben hangisi olduğunu unuttum ama oradan bakarsın ne kadar resim sildiysen kaç sene önceki sildiklerini bile bulursun
Bebegimm1 biranneningunluguuuu iphone ise telefonunuz iletişime geçin orayla siz son silinenlerden silseniz bile ıphone müşteri hizmetleri silinenleri buluyor eğer telefonunuz yedeklemeye açıksa eğer yedekleme kapalıysa malesef gelmez
biranneningunluguuuu 955454 eşim ben ve bebeğimizin üçlü fotoğrafıydı kırkıncı gün çekinmiştik güzelce giyinip :( onun için çok içerledim. Eşimde de yok o fotoğraflar iyice darlandım :((
biranneningunluguuuu biyiksiz_yorumcu hayır keşke eşime gönderseydim, o kadar abuk sabuk fotoğraf duruyor ki en güzeli gitti
bananeabiya biranneningunluguuuu kız iPhone kullanıyorsan galeride son silinenler var ordan geri getirsene 30 gün boyunca saklanıyor orda.
biranneningunluguuuu bananeabiya orayı da sildim canım o yüzden gerildim :(( neyse artık 1 yaşta çekeriz 😅
bananeabiya biranneningunluguuuu iCloud yedeklemes varsa yedeklerden ulaşabilirsin belki eski haline geri yükleyince de gelebiliyor bi bak yine de