Ebru_58 Çocuğum 3 yaşına girecek doktorlar bu yaşlarda sünnet önermiyoruz diyo ama ben büyümeden yaptırmak istiyorum yani hatırlamasını istemiyoeum bu yaşlarda yaptıran varmı gelişimi etkilenirmi nasıl geçti süreç
harununannesii0 Ebru_58 maşallah bizim buradaki doktorlar 40ı çıkmış bebeğe sünnet yapıyor bizde oğluma yılbaşından sonra yaptıracağız 2 aylık
Ozlemhakann Ebru_58 bende dün yaptırdım. Şuan 8 aylık. O kadar çok pişmanım ki 2 3 aylıkken yaptırmadığıma. Mahvetti beni kollarım tutuldu artık kucakta durmuyor yerde oynamak istiyor sürekli çok kötü ya
mrv__1234 Ebru_58 1 yaşından 6 yaşına kadar önermiyor doktorlar, etkileyebiliyormuş, bana da 2 Ay dolmadan yaptır demişti doktorumuz ama ikiz oldukları be biri kolik olduğu için o zaman cesaret edemedim büyüyünce yaptıracağız artık 🤷
Ebru_58 Esra1260 brni hiç uyaran olmadı aslında ilk çocuğum bu taşınma falan derken bu yaşa geldi bende pişmanım aslında
Gizemlibirisi Daha da zaman gecmeden yaptırın bence.en fazla iki gün ağrıyor inanın.ben dört aylıkken yaptırdım çocuk Hastanesi’nde.ilk gün ağladı çişini yapınca onun dışında aglamadi bir haftaya da şişliği indi düzeldi.bizimkine bile geç kalmissiniz dediler.vakit kaybetmeden yaptirin
Ebru_58 Gizemlibirisi ama işte şimdi devlet hastanelerinde kanun çıkmış 2yaş sonradını yapnıyolarmış 6yaşına ladar özellerde para istiyyo bu gidişle özelde yaptırıcam galiba
Gizemlibirisi Ebru_58 biz daha bir ay olmadı yaptırdik çocuk Hastanesi’nde. Ne zaman çıkmış kanun.sadece randevu veriyolar ona gore gidiliyo.emin misiniz.ozelde yaptırın ozaman siz bilirsiniz
Ebru_58 Ozlemhakann allah yardımcınız olsun bende çok pişmanım sizin gibi ilk zamanlarımda yaprımadığıma siz yine yaptırabilmissiniz bak biz yaptıramadık
Gizemlibirisi sumeyyeuzuun_ üroloji bölümüyle goruseceksiniz ama sünnet için demeniz lazım.sunnete bakan üroloji ayri