Feyzakarhn Park beşik önerisi alabilir miyim kullanıp memnun kaldığınız. Bebegim tahta beşik kullanıyordu küçük geliyor dönmek istiyor dönemiyor ve ağlayarak uyanıyor. Güzel bir Park beşik önerisi istiyorum.
JollyBaby Feyzakarhn Elele madre aldım ben henüz kullanmak nasip olmadı ama çok fazla araştırarak aldım kullanan herkes çok memnundu. Mutlaka benden sonra başka arkadaşlarda eleleyi önerecektirr çok kaliteli bir yatak besbelli
teachermom07 Feyzakarhn Bunu almıştık, ben çok memnunum ama oğlum doğduğundan beri ortamızda yatıyor 😬 sanırım satıcam hiç kullanmadık
1civcivannesi JollyBaby bizim besigimiz biz çok menünüz vala ama içine ayrıca mekan yatak aldım ben benim yatağım yüksek yoladiklari sünger de ince gibi geldi içim rahat etmedi
teachermom07 Btuncay iç yatağı ve nevresim setiyle beraber 3000 e satarım. Hiç kullanmadık çantası sallanma aparatı herşeyi ilk günkü gibi duruyor
aes Feyzakarhn hediye verilen yatağı daha denemedim bebeğim 2 buçuk aylık beşik içine reflü yatağı koydum öyle yatırıyorum ama kullanılabilir
annesivekuzusuu Feyzakarhn yoyko aldım henüz bir aydır kullanıyoruz gayet sağlam ve kullanışlı. Ben Nisan gibi 2890 liraya almıştım şuan çok artmış hesabınıza uyarsa tavsiye ederim
Elvineva Kraft aldım ama hiç kullanamadan hamak beşikten bazaya transfer olduk görsel koyamadım düşünürseniz satılık
Elvineva Btuncay herşeyi eksiksiz resim koymayı bilmediğim için ekleyemdim 70/120 boyutlarında alt değiştirme ara kat sallanma özelliği hepsi mevcut
Elvineva Elvineva herşeyi eksiksiz resim koymayı bilmediğim için ekleyemdim 70/120 boyutlarında alt değiştirme ara kat sallanma özelliği hepsi mevcut
dgn-adl1 Feyzakarhn e bebekten prego markasını aldım 9 aydır kullanıyorum berbat daha bebeğim 2-3 aylıkken salladıkça gacur gıcır diye ses geliyor beşikten garantiye göndereyim dedim 1 ayda anca gelir dediler beşiğe alıştı bebeğimde mecbur öyle kullanıyorum