asocialmom Gece kalkıyor 2,3,4,5 ayağa alıp sallamadan uyumuyor artık sinirlerim iyce zıvanadan çıktı. bağıra bağıra ağlıyor sallamaZsam. ben de insanım diye haykırmak istiyorum 😭😭
Minnosannis asocialmom ben gece uyandığında sallamıyorum kucağıma alıp ayakta ufak ufak esneme hareketleri yapıyorum bebeğiminde çok hoşuna gidiyor omzumda uyuyakalıyor sonrada yatırıyorum bide böyle deneseniz çünkü o saatlerce ayakta sallamaları inanın bende çok denedim ama sonra dedim belki bebeğim yatmak istemiyor sonra baktım ki gerçekten öyleymiş
Bereninannesi_ asocialmom tek farkı ağlamıyor . Genelde her saatte uyanıyor illa alıp sallıcam çok yoruldum çokkk
asocialmom Esrabayrakdar 2 aylıktan beri sallıyorum uyuyor arada bir böyle geceleri uyanıp sallanmak istiyor gazlı zamanlarından kalma alışkanlık
basak__333 asocialmom ben🙋🏽♀️ Suan ayağımda 😢 valla saat bası kalkıyor artk sinirlerim bozuldu ya kurulu saat gibi uyanıp aglamakta ne demek🤔🤦🏽♀️ Su geceler olmasın istiyorum
ArasAkbulut asocialmom 36 günlüğüz, ağlaması falan yok fakat her saat başı uyanıyor ve bakınıyor. Şimdi diceksiniz ki ne güzel ama insan uyuyamıyor o öyle bakınırken çünkü daha çok küçük ve emdiğini kusuyor arada haliyle bırakamıyorum öyle ve uykusuzluk iyice başıma vurmaya başladı ağlamak istiyorum artık. İşin ilginci gündüzde böyle, bizimki 4-5 saatten fazla uyumuyor 24 saatte
Deletedmom_297 ArasAkbulut aynı bnm kozommm bak ye uyudu bağıra bağıra aglıyaaa ağlıya kalktı emzirdim salladom uyku teroru bizim hastalığımız gözler kapalı saatlerce ağlarız 16Ay14 günlüğüz benzese şükret ağlamasın. O öyle bakınsın ben ona bile raZoyım
Sevgidolu ArasAkbulut uyumazlar canım gözlerinden uyku akar ama inatla uyumazlar benimde oğlum 4.5 aylık daha düzgün uyuduğunu görmedim resmen 4 aydır uykum var ruh gibi oldum hep sabahliyor yada yarım sat de bir kalkiyor😭
Serymutlu ArasAkbulut reflü yatağı al onun üstünde destekler var yan yatır ve yat hiçbirşey olmaz 🙋♀️
Semakubraa Rabbim yardimcimiz olsun annelerr cennet biziimm ayaklarımız altındaa biraz daha sabirr nolurr gecen gun bir arkadasım 6 aylık ölü doğum yaptı ona desenizz iste uykuusuz kalacaksınn inanin kii hic uyumam der yeter ki bebegimm bama geri gelsin
Mom9 Allah yardımcınız olsun ama sallamaktan çocuk uyumuyor sadece sersemleştiği için uyudu sanıyorsunuz. Sık uyanmasının sebebi o. Başka uyuma yöntemine alıştırın çok geç olmadan. Hem de sizin iyiliğiniz için
balannesiii asocialmom sakin ol canım bazen bir dönem oluyot öyle sık uyandığı ama senin bebiş kac aylık? Ben bebek olsam mısıl mısıl uyurum ya bu sıpaların derdi ne🤦♀️☺️
Srmurs asocialmom sorma yaaa bizim bebekte öle 8ayy 11 günlük yat kalk yat kalk sürekli salla aksam yatarken cığlık uyutma beni diye neyi var bilmiyoruz doktorada götürdüm kanına idrarına baktılar ama yok
Serymutlu asocialmom bizimki de sallanarak uyuyor ama gece sallamiyorum genelde uykusu acildiysa kucağıma alip gezdiriyorum oyun oynuyorum zaten 1 saate dogru uyku bastiriyor iyice emzirip yatiriyorum obür türlü direk koyup sallayınca benim oglum uyumuyor 😤🤷♀️
Minnosannis asocialmom senin kokunu alsın diye dedim canım çünkü ozaman yavaş yavaş sakinleşiyolar karnını okşa alnını okşa herşeyi dene hep sabit ayakta sallama inan onu bende çok yaptım ama durmuyo farklı şeyler yaparak sakinleştirmeyi buldum ama bundan sonrası için oda garanti değil :)
Yesimvolkanyamac asocialmom 54 günlük oğlum var önceden bende çok salliyordum uyumuyordu ama bu arada gündüzleri pek uyumak istemiyo gecede saat 01.30 gibi 125 CC mama yapıyorum yatiriyorum emzigi ağzında uyuyo hece 01:30dan 7:30"à kadar uykularimiz yavaş yavaş duzene giriyo
asocialmom Yesimvolkanyamac canım benim kızım 9 aylık olcak senin bebiş daha çok küçükmüş gece 4 saatte bir beslemen gerekiyor aslında ama sen bilirsin