askoyumm Arkadaşlar merhaba bebeğim iki aylık sadece anne sütüyle besliyorum ama birkaç gündür kakası koyu yeşil renkte bu durumu yaşayan var mı?
Gizmokzilla askoyumm yeşil bir gıda yediyseniz ıspanak Brokoli gibi o yüzden de olabilir diye biliyorum 🙂
TubaB askoyumm o dönem bizde de yeşil kaka oldu , hastaneye gittik test yapıldı ama bir şey çıkmadı gazdan olabilir denmişti zamanla geçti 1-2 hafa sürdü ama …
EypMom askoyumm süt ürünü yemiş olabilir misin bende kaymak yediğimde 2 gün yeşil yapmıştı birde herhangi bişey tattırdınız mı
hppykds askoyumm beraberinde kakasında mukus, kusma, huysuzluk varsa alerjiden şüphelenebilirsin canım. Ben üç dört doktora gittim o aylarda normal diyip gönderdiler şuan altıncı aya gireceğiz alerjiymiş meğerse çocuğum
askoyumm hppykds mukustan kastın nedir acaba çok az yapışkanlı oluyor evet ama çok az yok denecek gibi huysuzlukta var ama atak haftasından kaynaklı bilemedim şimdi ya
askoyumm EypMom süt ürünü yemedim yeşil şeyler de yemedim 2 aylık zaten asla birşey tattırmadım çok tuhaf
Thebaby5 askoyumm kakası mukuslu gibiyse alanı gastroentolog olan bir çocuk doktoruna gidin hemen anlar. Bizim sürekli muayene olduğumuz doktor anlamamıştı. Süt alerjisi uygun mama veriyor bir de 6 aya kadar emziryorsanız süt ve süt ürünleri olan hiçbir şey yemiyorsunuz geçiyor.
askoyumm Thebaby5 çok az mukuslu gibi minnacık , bazen mukus olmayabiliyor yarın randevum var göstereceğim çok teşekkürler