minnosunannesi06 Kızlar bu fondotenleri kulalnan varmı aranızda memnun olan cildim kuru Flormar kullandım beyaz kapak yüzümü pütürlü pis gösterdi özellikle burun üstünü
lidyaaa minnosunannesi06 note kendi ten renginizde fondöten öneririm pütürlü olmaması içinde detox olanından alın mat olan daha çok kurutuyor yüzü
FerideDeniz minnosunannesi06 bunları kullanmadım ama muson almayı düşünüyorum. Fiyatı hem daha uygun hem de profesyonel bir ürün. Kuaförler falan genelde este lauder ile muson kullanıyorlar özel gün makyajlarinda.
AyseAlyamm minnosunannesi06 L’Oreal true match çok güzel canım cildin kuruysa fondötenden önce yüzüne nemlendirici sür
minnosunannesi06 FerideDeniz bende hangi fondotenleri aldıysam cildimi çok şey yaptı nasıl diyim pütürlü pis gösteriyordu resmen sürdüğüm gibi siliyordum yağlı fondöten istiyorum
minnosunannesi06 AyseAlyamm bende nemlendirici sürüyorum wma yinede oldu yağlı bir fondöten almak istiyorum
Gamzosgamzos minnosunannesi06 cildiniz pütürlü gozukmesin diye önce nemlendirici arkasından makyaj bazı sonra fondöten sürebilirsiniz