Aaaeee Merhaba hanımlar Rota aşısı zamanımız geldi sağlıkocağında yaptıracağım yarın direk eczaneden alınabiliyor mu yoksa doktora gidip yazdırmam mı gerekiyor?
Crocussss Soğuk uygulanan özel bir aşı, ezcane den siparişinizi verip aldirtabilirsiniz. Damla şeklinde ağıza damlatiliyor. 1.400₺ geçen ay yaptırdık biz. 2. Doz da 5.ayda yapılacak.
Aaaeee Crocussss Bizim de şuan ikinci doz olacak 5 aylık oluyor yarın. İlkini doktor muayenesinde doktorun kendisi yapmıştı bu sefer hastaneye cumartesi gideceğimiz için sağlıkocağında yaptırmam gerekiyor. O yüzden sormak istedim sağlıkocağı doktorunun reçetesiyle mi yazılıyor yoksa kendim gidip alabiliyor muyum diye
1civcivannesi Crocussss ya haftaya biz de yaptiricaz 2. Dozu ilkinj 1300 e yaptırmıştım ben 3 ayliken
Aaaeee Papatyaa21 İlkini doktorumuz içirmişti 3 aylık kontrolünde yarın 5 aylık oluyor ille yarın mı olması gerekiyor peki pazartesiye randevusu var o zaman doktor yine verse oluyor mu ? Bir de bana doktorumuz 60 gün olsun arası muhakkak demişti 60 ı geçse bir kaç gün bir şey olur mu yoksa o en az 60 gün olması lazım mı demek istedi acaba
Papatyaa21 Aaaeee biz iki gün erken olduk ikimciyi bişi olmaz dedi kontrolümüz vardı gitmişken. Yaptı