SerraD-1823 9 günlük bebeğim özellikle geceleri kaka ve gaz çok rahatsızlık veriyor çok ağlıyor. Masajlar işe yaramıyor. Bio gaiga verdi doktor kullanan var mı. 9 günlük olduğu için tereddüt ettim kilo alımına etki eder mi diye
merve171214 SerraD-1823 iki çocuğumda da işe yaramadı ilk çocuğumda zinco vermişti doktorumuz çok işe yaramıştı şimdikinde sab simplex verdi ondan da memnunum
Unicorn67 SerraD-1823 1 ay kullandım işe yaramadı doktor değiştirdim oda nurse harveys colex şurup özellikle surubunu önerdi çok memnunum
imeaeb SerraD-1823 Biz de nurse harveys kullanıyorduk ama kızımın ağlamaları hiç bitmedi dr biogaia önerdi bu sefer onu deneyeceğiz her bebekte farklı etki olabiliyor
1Anne1Bebek__ SerraD-1823 bütün damlaları kullandim hiç biri fayda etmedi arkadaş tavaiyesi uzerine biogia kullandim çok memnun kaldim hiç tereddüt etme cnm kullan 10 aylik oldu bebegim hala kullaniyorum alıp
sarfinazar Biogai ya yı kullanınca bebeğim daha çok ağlıyordu. Nette te öyle yorumlara rastlamıştım. Nurse Harvey diye bir damla var. O bize iyi gelmişti. Yine de doktorunuza danısın
Bsrsnli Bence gaz damlaların etkisi bebekten bebeğe değişiyor. Önce sab simplex alıp denedim gaz kaka yapmasına rağmen sancısı devam etti nurse harveys aldım memnunum içeriği de temiz
SerraD-1823 imeaeb inşallah faydasını görelim. Mahvoluyor yavrucaklar🥹🥹. Psikolojim bozuldu artık. Yedir gaz çıkarmaya uğraş. Göğsünü sağ tekrar doyurmsya çalış. Doydu mu doymadımı diye düşün. Uyku yok😭😭🤢
Sananekii Canım ben bir çok gaz damlasını kullandım ama en etklısı maflor benim için bebeğim 6aylık biz hala kullanıyoruz
Zehranur12 SerraD-1823 valla ben metsil versiyordum arada etki ederdi sadece 3 ay boyunca perişan oldum geçti çok şükür 6 aylık olduk masaj yap yediklerine dikat et bazı yemekler bebeğe ağır geliyor geçecek zamanla inşallah