Gakkoyenge Memnun musunuz ? Kanguru var rahat edemedi sling alayım dedim bebeğim 2 ay 20 günlük bağlama açısından güvenemedim güvenilir demi sever mi ki ? Sevmeyen var mııı
mamalisa Gakkoyenge bende halka sling var pratik diye almıştım bağlamalılara göre ama pek kullanamadım. Çocuğu bağlaması işkence oluyor.
Mree Gakkoyenge ben kullandım çokta memnundum bazen evde bile öyle dolandım kanguruya da 4.aydan itibaren koymuştum
seda2452 Benim bebeğim de 2 aylık sling için ağır bence aşağı doğru çöküyo taşıyamıyor kanguruya geçicem
misssunshine Gakkoyenge bizimki içinde pek durmadı o yüzden kullanamadım ben. kucaktayken de yüzü karşıya dönük olmak istediğinden durmadı galiba.
Deletedmom_106 Gakkoyenge bağlamalı olan vardı bende . Bağlaması çok zor değil sağlam güvenli ama kızım sevmemişti satmıştım 200 tl ye neko markaydı . Esnek güzeldi
TubaB Gakkoyenge sling güvenilir tabi doğru bağlarsanız. Ama benim bebeğim sevmemişti. Kanguruya da sevmemişti kullanamadım.
zeynepozgee Hem sling hem normal kanguru aldım yenidoğan aparatı olmasına rağmen kanguru için çok küçük gibi geliyo 2 bucuk aylık suan. Slinge bağlayıp cıkıyorum hemen koyarken ağlıyo ama dışarı cıkar cıkmaz susup uyumaya baslıyo🫠
Aslanpars Gakkoyenge elimde baby björn kanguru var araştırabilirsiniz onu öneririm 1 yasa kadar kullanırsınız 11kg ya kadar düşünürseniz uyguna verebilirim
printhelloworld Gakkoyenge benim bebeğim sevmedi dar şeylerden hep bunaldı yarım kundak bile yapamadım o yüzden 2. el sitesinde sattım
Gakkoyenge printhelloworld bizimkide kundak sevmiyor en başından beri kraftın kangurusu var çok hoşuna gitmedi gibi birde çok zahmetli geldi sling mi alsam dedim ondan kararsız kaldım 🥲