minikbalinannesii Doktorlar düz yatırın dıyorlar yoksa kusunca mıdemkapagı gelısmedıgı ıcın bogulur dıyolar bende duz yatırdım kendı saga sola ne taraf cevırırse oyle rahat etrıgı gbı yattı bebegım 3 aylık sımdı kafasında sekıl bozuklugu olustu. Galıba yan yatırmaya calısıcam . Sızler doktor dedıgını mı yapıyorsunuz yoksa kendı bıldıgınız sekılde mı?
Cekiyorum_Gulumse minikbalinannesii ben Bi tarafa çevirsem de o istediği yöne dönüyor. İlk zamanlar en son nereye yatirdiysam diğer tarafa yatırmaya çalışıyordum. Zaten reflu yatağında yatırdım 3.5 ay falan düz yatiyordu kendisi.
minikbalinannesii Hilalavccc nasıl yapacagız yana yatırmayınıstemıyo doktorlar ama eskıler de hep oyle yatıröıs cocukları kaynanam onun annesınannem ve anneannem de oyle yan yatırmıs kafalar aılede hep duzgun. Sımdı cocugun kafanseklındemonemlı bırsey yanı sonradannduzeltılmwsı zor.
minikbalinannesii Femme1 doktor osman gonulal kafa yastıgı onermıyorum dedı bende vazgecmıstım almaktan
kubra1661 Bebeğim 2,5 aylık , kafasının arkası uzun gibi ama dönmeye başlayınca düzelir dediler ben de öyle umuyorum.
hsenamt kubra1661 duzeldi mi bebeginizin kafasi. kubra1661 benim bebegimin de kafasi sizin dediğiniz gibi. Duzeldi mi bebeğinizin kafasi peki?
Cekiyorum_Gulumse minikbalinannesii ilk doğduğunda tepe kısmı biraz uzun gibi geliyordu bize doktorumuza da kaç kere sordum degisikli yatır bisy yok dedi. Kafa ölçüsü de hep normal zaten. Büyüdükçe o şekil azalmaya başladı. Şimdi 5 aylık zaten
Hilalavccc minikbalinannesii evet bizimkilerde gündüz yan yatırırlarmış gece sırt üstü falan. Ama benim bebeğimde hiç sevmiyor yan yatmayı
Mommybabyy minikbalinannesii düz yatırmak zararlı değil mi, hem kafa düzleşmesi için hemde kusarsa geri yutmasın boğulmasın diye, ben mi yanlış biliyorum ?
eraysen minikbalinannesii 6 aylık olmak üzereyiz bizde de kafasında düzleşme var fakat yüz üstü yatırdıkça dönmeye başlayınca oturunca ve emekleyince sırt boyun kasları geliştikçe düzelir dedi doktorumuz yüzde asimetri olmadığı sürece yastığa veya ileri düzleşme de kullanılan kaska gerek olmuyormuş ayrıca yastık için zaten bebekte yastık önermiyoruz ki düz kafa yastığın da boğulma ihtimali var dönerse dedi