Mavininyuztonu Mesela ben gün içinde tuvaletleri temizlemeden duramam nedenini bilmiyorum özellikle oğlumun her girmesinde çamaşır suyuyla silerim bir de mutfak diğer yerleri süpür geç 😂
Elfelf475 Mavininyuztonu çamaşır suyu asla kullanmam ama ben de tuvalete takıntılıyım. Günde 3 4 kez bir temizlik yapıyorum 😅
durukusunannesi_ Mavininyuztonu Bu ara tüm eve takıntılıyım 😄Ama enn çok mutfak özellikle tezgahın üzeri dolaplar ve ocağın arkasıı
printhelloworld Mavininyuztonu mutfak tezgahıyla başım dertte temiz düzenli olmayınca felfena oluyorum elim hep üzerinde o yüzden
sanli17 Mavininyuztonu bende tuvalet banyo konusunda hassasım ama mutfakta daha fazla mutfağım ve banyom temiz olsun gerisi önemli değil
Ececiiim Mavininyuztonu mutfak tezgahı toz zerresi olsa tüm ev üstüme gelir. Ve diğer tüm odalar herşey yerli yerinde olmazsa içim sıkılıyo😬
Maviim Mavininyuztonu Mutfakkk her iş yapışımda tezgahı ocağı vs tertemiz silerim ve hergün süpürüp yerleri silerim😄 en çok batan yer zaten. Ve düzen odalarım hep topludur dağınığa tahammülüm yok
pinkopink Mavininyuztonu tuvalet of foşur foşur çamaşır suyuyla bı güzel paklarim her gün sonra lavanta yağıni sıkarım oh misss 😂
annnekuzusu Mavininyuztonu temzilik için ailem bana rapor bile tutu🤦🤣🤣hamileyken başladı bu takıntım sildigi yerleri feneri açıp leke arayan var mı peki şuan biraz astım ilaçlarla çok şükür ama yine de var ama siz olun yapmayın böyle şeyler o kadar ki yaptım şuan ayakta durmaktan zorluk çekiyorum
Mavininyuztonu annnekuzusu ya geçmiş olsun bence de temizliği hastalık derecesine getirmemek gerekiyor ya canımıza yazık
alonee Mavininyuztonu buzdolabı her gün üsttende olsa silerim kulpu falan çabuk kirleniyor, mutfak dolabının dış kapakları her toparlamamda silerim, banyo lavabosu ve klozet nerdeyse her gün çamaşır suyuyla temizlerim,
prenses_annesi__ Mavininyuztonu tuvalet salon ve mutfak bende bir çamaşır suyu hastasıyım resmen ellerim krem yerine çamaşır suyu kokuyor artık 😄