BuzluLatte pinkopink ellerine sağlık ama ne geldiyse başına bunlardan geldi pinkocugum😂 buzluğa börek saralım abdullah beye portakalli kek yapalım akşama karnıyarık yapalım 😂 az basit şeyler yapta Apo ya zaman ayır
pinkopink BuzluLatte o apdullah benim b@kumu yesin ahahahah😂 tövbe estağfurullah benimde ağzımı bozdular hep alev yüzünden 😁
BuzluLatte Gizmokzilla çok üzülürum kırılmasın 🥲 bence tarif diye de bir etiket gelmeli sayın moderatörüm 😂 sonuçta tarif tr paylaşıyor bebiş tarifleri falan
[silindi] Beyninizikullanmakucretsizdir Tarif vermiş niye değiştirsinler yorum yapmak için yorum bu bacımsu🙄🙄🙄
Beyninizikullanmakucretsizdir [silindi] her post açtığında isim değişikliği oluyor da o yüzden şakasına takılıyordum ne dediğimi anladı 😀😀 sende bilip bilmeden yorum yapmak için yorum yazdın bacımsu 😜
Gizmokzilla BuzluLatte bir şey diyim mi çok mantıklı 😅😅 ama o da beslenme etiketi altına dahil işte ayrı bir ettiket yaparlar mı onun için bilemiyorum sormak lazım 🌸😅
[silindi] Beyninizikullanmakucretsizdir Hayır aşkım yanılıyorsun daha önce ki yorumunu gördüm ondan öyle yazdım. Ben boş konuşmam bebeğimsuu… 💋💋