Ozgeruya Amnehma yeni atlattık anı ve düşmeyen ateş kızımda boğaz emgeksiyonu huysuzluk. Sonra bana geçti kas ağrısı öksürük olarak. 1 haftada toparladık
sirinpatates Amnehma ateş boğazda kızarıklık öksürük halsizlik kusma (cocukta). Biz gecirmistik 2 gün önce bitti bugün tekrarladı daha yeni doktordan geldik kan alındı yine pozitif. Biz ailece yakalandık beni 2 gün yatağa düşürdü bel ve bacaklarda (eklemler)aşırı ağrı halsizlik öksürük baş ağrısı sarhoşluk gibi oldu bende çok kotu oldum hepimiz ilaç kullanmistik simdi tekrr başladık ilaçlara 2.tekrarlarsa daha bulaşıcı oluyomus
3yasakadarsifirekran Amnehma hala geçmedi, cumartesiden beri hastayız, pazar günü acile gittik, kan testi verdik , domuz gribi içinde sürüntü alıntı aynı corona gibi .
Hilal9 Düşmeyen ateş öksürük vücut agrısı covid testi gibi sürüntü alındı sonuç pozitifti Allahım 20 gün oldu hala çekiyoruz ondan ona ondan ona oğlumun okulundan 1 öocuk havale gecirmiş yoğun bakımda çocuk durumuda kritikmiş oğlumu okula bile göndermiyorum artık
Amnehma Hilal9 Hilal9 bendede geçmek bilmeyen bir öksürük, boğaz ağrısı ama öyle böyle değil yutkunamıyorum, halsizlik ,eklem ağrıları doktor kan testi yaptı ama sürüntü testi falan almadı domuz gribi dedi
Amnehma 3yasakadarsifirekran bendede geçmek bilmeyen bir öksürük, boğaz ağrısı ama öyle böyle değil yutkunamıyorum, halsizlik ,eklem ağrıları doktor kan testi yaptı ama sürüntü testi falan almadı . Domuz gribi dedi
3yasakadarsifirekran Amnehma Kanda enfeksiyon çıkmıştır muhtemelen bizimde çok yüksek çıktı çünkü. Hayatımda hiç bu kadar ağır hasta olmamıştım berbat bir şey öksürdükçe boğazım yırtıldı sanıyorum o derece, sanki dayak yemişim tüm gün öyleyim🤧
Amnehma 3yasakadarsifirekran olabilir. Benimde öksürük çok fena öksürmekten istifra ediyorum artık. Bende çok kötüyüm, birde astım hastasıyım doktor direk böyle nasıl hayatına devam ettin kaç gündür dedi🫠
3yasakadarsifirekran Amnehma Çok büyük geçmiş olsun sizin için X2 daha zor geçiyordur. Allah şifa versin 😷
Amnehma sirinpatates ay valla çok kötü birşeymiş ya insanın kafadı kalkmıyor insanın içinden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Çok geçmiş olsun 💐 allahım şifa versin inşAllah.
Amnehma 3yasakadarsifirekran teşekkür ederim, sizede çok geçmiş olsun 💐 umarım kısa sürede atlatırız.