Dilekkkk19 Son bir haftadir burnum agzim kuru bi şekilde kalkıyorum bebegimin gözü burnu akıyo büyük ihtimal alerjik buhar makinası iyi gelirmi ne yapiyosunuz evin nemlenmesi icin
Damlanurrr Dilekkkk19 buhar makinesi kullanıyoruz uyumadan bi kaç saat önce açıyoruz öğlen uykusunda da gece de iyi geliyor fark ediyor
kukaka Dilekkkk19 Philips hu2510 kullanıyorum diğerleri gibi su biriktirmiyor hem temizliyor hem nemlendiriyor. Yatak odasında o var Kaloriferden dolayı hep çalışır
kukaka Dilekkkk19 gece düşük modda açıyorum biraz serinletiyor odayı o zaman kapatıyorum ama genelde sabaha kadar açık. Gece uyurken yoksa sabaha sıkıntılı uyanıyoruz
kukaka Dilekkkk19 evet nem ve havayı değiştiriyor çok bariz zaten filtreden almıyorsunuz filtre yenilemek gerekiyor temizliyorsun bir süre sonra ben hamilelikte almıştım
Pateteslimanti Sabaha kadar buhar makinesi açıyorum buhar makinem olmadan öncede çaydanlığa altlı üstlü su kaynatıp odaya koyuyordum yatana kadar bu şekilde yeniliyordum ama zor oluyordu tabiki