tugcedoganay1 kızlar diş granülü diş jeli hakkında düşünceleriniz hangisinden alıyorsunuz faydasını gördünüzmü? kullanımında herhangi bir zarar varmı
Elifumay_devrilmez66 tugcedoganay1 diş jeli kullanıyoruz hiç fayda etmiyo granüllü de yeni duydum hiç bir bilgim yok onunla ilgili
teachermom07 tugcedoganay1 bunlar yerine zeytinyağ karanfil denediniz mi Biz o şekilde atlatıyoruz diş dönemlerini Faydası oluyor
Elifumay_devrilmez66 teachermom07 2 gündür kullanmaya başladım ama inşallah fayda eder geceleri çok ağlıyo dişinden olsa gerek bide bişey sorabilir miyim karanfilleri zeytin yağının içine ezmeden mi atcaz ezip de mi atcaz ?
tugcedoganay1 @teachermom07 ya bebeğim 3.5 aylıkken çıkardı alt dişlerini şuan üstlere çabalıyor 5 buçuk aylık baya ciddileşti artık
teachermom07 Elifumay_devrilmez66 10 tane karanfili tokmakla ezip üzerine zeytinyağ gezdirirdim göz kararı.. öyle biraz bekletip Parmak diş fırçasıyla kaşırdım damaklarını Benim oğlum da geceleri huzursuz oldurdu dişten dolayı ağlardı uyuyamazdı ya da uykusundan uyanırdı O anlar bizi kurtarırdı bu yöntem
tatlibiranneo tugcedoganay1 altta da bazı arkadaşlar yazmış aynı bende tetagil kullandım ise yariyordu gece uyumadan veriyordum biraz daha rahat uyuyurdu
Prensesminik42 tugcedoganay1 kızım bazen diş etleri şişiyor hasta olduğu zamn tetagil kullanıyor doktorunuz başladı
ArvenMom tugcedoganay1 nurse harvey’s diş jeli kullanıyoruz 6 aydan bu yana gece özelikle sürdüğümde çok rahatlıyor uyuyuya biliyor 4 dişi çıkıyo çok huysuz biraz da olsun sakinleştiriyor bizde işe yaradı