kgul Oğlum 12 aylık ve henüz yürümeye başlamadı.Sizin ne zaman yürümeye başladı bebeğiniz.Sıralıyor şuanda geç mi kaldı diye düşünmeye başladım
lceLady kgul İlki emeklemedi 9 aylık direk yürüdü Diğeri 11.ayda yürüdü Yakında yürür diye düşünüyorum bu seferde tutamıcaksın 😀
tekbasimabakiyorum kgul 8 aylıktan beri sıralıyor kızım 10,5 aylık ama yürümedi hala. 1 yaşında yürür diye tahmin ediyorum
teachermom07 kgul 18.aya kadar yolu var yürümenin.. oğlum 1 yaşını doldurdu 10 gün sonra yürümeye başladı kendisi. Yürüme arkadaşı alabilirsiniz 8 aylıktan itibaren öyle yürüyordu o şekilde öğrendi yürümeyi
Zumra_Fatma kgul yok yok merak etme benim kizda 12 ayluk iken iki adim atar duserdi 13 14 aylik iken tam yurumeye basladi suanda 16 aylik kosuyor
Rumeysaden kgul 16ay 5 günlüktu yeni yürümeye başladı yani 10 gün oldu şükür korkmayın yürüyorlar sadece cesaretsizdi benim kizim
Seydameva kgul bir 9 biri 10 aylıkken yürümeye başladı aman sizin bebeğinizin geç kaldığı anlamına gelmez ☺️ 18 aya kadar geçikebiliyor yürümesi sıralar sıralar bir bakmışsınız yürüyor çok ani oluyor genelde bu yüzden endişe etmeyin hiç ☺️
TugbaDrnk Benim bebeğimde 13 aylık, 7. Aydan beri sıralıyor. 9-10 aylıkken yürür dedim ama hiç niyeti yok. Ellerini destekten bıraktığı an kendini yere atıyor. Sanırım cesareti yok:)
ElifDefne3535 kgul 10 aylık olduktan sonra sıralamaya başladı 1 haftadır 4-5 adım atıp yere atıyor kendini ve 1 yaşına girdi zamanı gelince yürüyorlar endişelenmeyin 😌