Melisayy Deletedmom_98 aferin bebise benimki ne peynir yer ne zeytin ne yumurta hicbirsey yemiyor şuan tavuk yiyor onu seviyor sadece bide köfte
Lolik Deletedmom_98 Patates pankek Tahin pekmez Kaşar Narlı mandalina suyu (Kahvaltı çoktaaan yapıldı)
Deletedmom_98 Melisayy benimki de evde pişen tavuğu çok sevmez. Köfte sever ama tavuk pek değil. Ama soslu dürüm ver bak nasıl yiyor
mobesebesir Deletedmom_98 Bi tane de bende var bu numunelikten koca herif gibi oturup hatay usulü yiyo
Deletedmom_98 Lolik Afiyet olsun harika görünüyor 😄 Benim bebeğim 10 gibi yer. Ondan önce asla yemek istemez Sadece bir biberon süt ister devam sütü😄
mobesebesir Deletedmom_98 geçen kremalı tavuk verdim diye oturup ağladı ağzından da çıkaramıyor kızarım diye
sevimailesi Deletedmom_98 Trabzon bende istanbulda dogdum büyüdüm suan sakaryada yaşıyorum buraya evlendim🤩
Deletedmom_98 mobesebesir ahahha. Erkek bebekleri sanırım baharatlı şeyler seviyor. Babası da öyle. İşkembeye çilan bayılır Domatesli makarna sevmez ama salçalıya bayılır
Dolores Deletedmom_98 benim oğlum 25 aylık, şimdiye kadar eline bir dilim peynir alıp yemedi. Yemiyor. Bi tek biz mi böyleyiz ya…
Deletedmom_98 Dolores Canım bazı insanlar kahvaltı sevmez. Benim kız kardeşim 26 yaşinda çocukken de sevmiyordu hala sevmiyor. Ama sağlıksız mı hayır