Miracmmm Bebeğim antibiyotik şurup içmiyor, içtikten sonra kusturuyor kendini onun yerine evde ne yapabilirim
maysa-19 Miracmmm eğer enfeksiyon varsa bence zor.cunku dahada ilerliyor Allah korusun daha kötü oluyor.benim kızın burun akıntısıyla başladı bı anda çok farklı biseye dönüştü.agir bı antibiyotik yazdı buna rağmen çocuk bitkin daha toparlanamadi .bence gene bı doktora gotur böyle söyle farklı bişey onerir
Alerjikrinit Miracmmm bu riskli olur Allah korusun ilerlerse. Doktora sorun serum takıyorlar veya iğne veriyorlar eğer inatla içmiyorsa. İçirmeye çalışın biliyorum çok zor ama biz meyvesuyuna katıyorduk
Miracmmm maysa-19 gittk ama bir şey vermeden geri gönderdi içmiyor kusturuyor dedim gene de başından saldı resmen
-Merve0135- Benim bebeğim doktor hangi şurubu verse içmedi kustu sonra damar yolu açıp serum bağlattık ,3 gün sabah akşam serum alıp toparladı, keşke baştan serum alsaymış gereksiz çile çekti
maysa-19 Miracmmm başka doktora bak benide öyle gönderdiler ben gene götürdüm ikinci gidişte Kan idrar testi istedi